Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.024
- 10.025
- 2.498
Frankfurt da az çakal değilmiş ha kapmış hemen herifi. Demek ki her yerde gözleri var adamların
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde dersiniz yabanci gelse vay halimize diye, Riera gelse bizi sampiyon yapamaz mi yani?
Dogru olabilir ama bence güclü bir ilk 11 ve buna yakin bir yedek külüben varsa, ve iyi futbol oynatirsan bence bu ligi domine edersin hangi hoca olursa olsun. Cünkü koca ligde sirf iki üc takim var takilabilecegin, digerleri ya vasat yada vasatin altinda. Önemli olan dogru hocayi secmek, cünkü bu ligde yüzde 70-80 % defans yapan takimlara karsi mac yapiyorsun, bunlara karsi bir cözüm üretecek bir hocan gerek, biz pres oyunu yapiyoruz ikinci toplari hemen kapip rakibi hata yapmaya zorluyoruz bu sekilde goller attik dogrudur ama bunu yapamayinca ve rakip hic acik vermeyince tek taktik orta yap baska birsey bildigimiz yok ve bundan dolayi inanilmaz zorlaniyoruz maclarda. Iyi takimlara karsida bu taktik disinda birsey bilmedimiz icin geciz oyununu hic yapamiyoruz, uzun vur Baris Sane Osimhen kosup dursun taktigi buda Galatasaray gibi bir takim icin kabul edilecek bir durum degil. Riera olur ahmet olur mehmet olur yeterki iyi hoca olsun gerisi zaten kendinden gelir.Yapamayabilir bu arada brom, klişe olacak ama gerçekten dinamikleri çok başka ligin. Uzun bir süredir yabancı hocaların bir şey yapamıyor oluşu kesinlikle bir denk geliş istatistik değil. Bu zamana kadar şu ülkeye rakiplere gelen hiç bir hocadan tırsmadım morinho dahil, bir tek jesus'un bu ligde şampiyon olacağını düşünüyordum ki ben hala o adamın kurt ve iyi bir td olduğunu düşünüyorum o da patates oldu. Bu arada riera'da liver ile şl alabilecek bir gelecek ve potansiyel olabilir ama super lig şampiyonluğu bundan daha zor bir olasılık, şahsi görüşüm. lig her şeyi ile bambaşka. Yan hakemi baskı altına almak sahadaki düdüklünün hamlelerini okumak bile burada etken.