Albert Riera Udinese'de!

Bu transferlerde yönetime vurmak saçmalık.

Türkiye piyasası bu.

Biraz isim yapmış biri ucuza gelmez.

Genç adam alınca da neden ilk 11e adam almıyorsun diyorlar.

Neyse Riera klas adamdı vesselam yolu açık olsun.

iddia ediyorum bizim takımdaki sneijderdan sonraki en teknik oyuncu idi. ontiveroyu falan alacağına kalsaydı, sol tarafta tellesle beraber önlü arkalı oynarlardı böylece sneijderıda sola hapsolmaktan kurtarırdık ama kullanmasını bilemedik.

Galatasaray ile yollarını ayırmasının ardından yeni takımı için arayış içine giren Albert Riera, geçtiğimiz günlerde İtalya Ligi takımlarından Udinese'ye imza attı ama İspanyol oyuncu bir transfer daha gerçekleştirdi.

Pozzo ailesinin sahibi olduğu Udinese'nin pilot takımı olan Watford arasında yapılan anlaşmanın ardından 31 yaşındaki sol kanat oyuncusu Riera'nın sezon sonuna kadar İngiltere Championhip'te yer alan Watford'a kiralandığı belirtildi.

Sezon sonuna kadar Watford'da top koşturacak olan Riera'nın Temmuz ayından itibaren Udinese ile sözleşmesi başlayacak ve İspanyol isim kariyerine İtalya'da devam edecek.

Sol bek oynasın bence :)

lucas neillin formasini giydigi bir ekip gerci neill baska takima kiralik gitdi

Telles i 2 ye katlayıp 4 ile çarpacak bir oyuncuydu. Fazla para alıyor diye gönderdiler.

Hayirli olsun

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu mal bile italya'da oynuyorsa, italya ligi bitmiş demektir.

Telles i 2 ye katlayıp 4 ile çarpacak bir oyuncuydu. Fazla para alıyor diye gönderdiler.

Cok fesat bir oyuncuydu RIera. Nasil Lugano da kirmizi kartlar atlandiysa. Riera da ayni sekilde cok kirmizi kart atlandi. Lugano örnegi biraz agir oldu, aklima baskasi gelmedi su an ondan onu söyledim.

Son zamanlarda cok sinsi ve fesat hareketleri vardi rakiplerine karsi. Bir mac hatirliyorum, kupa maciydi galiba. Rakibine kisa bir zaman icinde iki defa kirmizi kartlik hareket yapmisti.

Bir de unutulmaz bir hareketi var. Yani benim icin öyle en azindan. Adamin kendisini gececegini anladigi zaman hemen kicini kaldirip adami gecerken düsürüyordu :D

Vallah Tellesin defans icin daha cok sey ögrenmesi lazim diye düsünüyorum. Ofans yönü cok iyi bir sol bek ama defansif acidan daha kendisini gelistirmesi lazim. Rieranin da defansi iyi degildi,devsirme olmasina göre aslinda idare ediyordu ama Telles gibi ofansda katkisi fazla olamiyordu cünkü adamda ne hiz kaldi artik ne de kondisyon.

Udinese'nin pilot kulübü olan Watford'a kiralanmış. Yeni sezonda Udinese'ya dönecek..

Cok fesat bir oyuncuydu RIera. Nasil Lugano da kirmizi kartlar atlandiysa. Riera da ayni sekilde cok kirmizi kart atlandi. Lugano örnegi biraz agir oldu, aklima baskasi gelmedi su an ondan onu söyledim.

Son zamanlarda cok sinsi ve fesat hareketleri vardi rakiplerine karsi. Bir mac hatirliyorum, kupa maciydi galiba. Rakibine kisa bir zaman icinde iki defa kirmizi kartlik hareket yapmisti.

Bir de unutulmaz bir hareketi var. Yani benim icin öyle en azindan. Adamin kendisini gececegini anladigi zaman hemen kicini kaldirip adami gecerken düsürüyordu :D

Vallah Tellesin defans icin daha cok sey ögrenmesi lazim diye düsünüyorum. Ofans yönü cok iyi bir sol bek ama defansif acidan daha kendisini gelistirmesi lazim. Rieranin da defansi iyi degildi,devsirme olmasina göre aslinda idare ediyordu ama Telles gibi ofansda katkisi fazla olamiyordu cünkü adamda ne hiz kaldi artik ne de kondisyon.

riera'nin tek eksigi agirligi idi. hizli olsaydi zaten gönderilmezdi. riera - senin de dedigin gibi - cok kurnaz ve klas bir topcuydu :)

Geri
Üst Alt