Albert Riera'dan Veda Açıklaması

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
bd49214.jpg

Galatasaray ile yolları ayrılan Albert Riera, GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da..

yalan söylüyor bence unutamadığı en önemli olay melo'nun kafası

yolu acık olsun

melo pataklayinca kendine geldi biraz. ama son dönemlerde cirkef hareketleri gicigima gitti biraz.

Yapsın her güzelin bi kusuru vardır.

Adamın dibidir Riera

tamamda ama insan bi artistligini kenara birakip sorumsuzluk yapmamalidir. takimi bikez 10 kisi biraksaydi önemli macta görürdüm ozm beyefendiyi. iyi dönemleri vardi kabul, ama herzaman takimin en cok kazananlardan biriydi ve aldigi paralarin hakkini hic vermedi. ne diyeyim yolu acik olsun rieranin ama galatasaray dönemininde en unutulmaz olayi melonun yumruklari oldugu da bir gercek.

tamamda ama insan bi artistligini kenara birakip sorumsuzluk yapmamalidir. takimi bikez 10 kisi biraksaydi önemli macta görürdüm ozm beyefendiyi. iyi dönemleri vardi kabul, ama herzaman takimin en cok kazananlardan biriydi ve aldigi paralarin hakkini hic vermedi. ne diyeyim yolu acik olsun rieranin ama galatasaray dönemininde en unutulmaz olayi melonun yumruklari oldugu da bir gercek.

Nasıl baktığına bağlı ya da hangi gözle.

Riera, Melo'nun yaptıklarının 10da birini yapmayan bir adam

Senin aklında o kavga kalır

Benim aklımda Schalke, Bjk, Trabzon, Şikeci haysiyetsizlerle oynadığımız maçta bekire kendi kalesine attırdığı gol gelir.

Galatasaraylılık böyle bir şey.

Adam bana şu kadar para verin diye zorla kontrat imzalattı sanki.Arda gittikten sonra Arda'nın boşluğunu doldurmak için yapacağın transferi son güne kadar yapmazsan futbolcunun menajeride gelir senden öyle bir kontratı kapar. :uncomfortableness:

Riera ortalama bir oyuncu idi. Ancak bizde şuan en iyi ayağa ve oyun görüşüne sahip isimlerden biri durumundaydı. Ancak temposuzluğu ve aldığı yüksek ücret bunları gölgede bırakır. Neyse, yolu açık olsun. Teşekkür ederiz katkıları için.

Klas adamdın. Profesyoneldin. Sol bek oynamamakta ısrar etsen bu taraftar kral ilan ederdi seni.

Aldığın parayı laf ediyorlar sanki bizim yönetime silah zoruyla imzalattı sözleşmeyi.

Güle güle matador..

Ama sunu da söylemem lazimki, Riera herkesle cok iyi anlasiyordu. Sneijderin ilk geldigi günlerdede cok yardimci oldu gibi. ilk dönemlerde Sneijder biraz pasifti. benim izlenimlerim böyleydi.

Futbolu iyi bilen teknik bir oyuncu olarak hatırlanacak. İspanya'nın Liverpool'ın sol açığı geldi solbek olmayı öğrendi.Bu da kas kafalı oyuncularımıza örnek olsun.Özellikle ofsayt çizgisiden ayrılmayan yetenek yoksununa.

Seviyordum bu adamı ya acayip bir oyun stili vardı . Cool cool takılıyordu ne güzel :D ama gitmesi gerekiyordu tabi .

Güle güle. Bence son zamanlarda cok faydasini gördük. Cok klas bir adam. Sneijder ile cok güzel uyum sagliyordu bence. Ama bu ayrilik herkes icin en iyisi. Yolun acik olsun.

Geri
Üst Alt