Albert Riera'nın Kovulma Nedeni Belli Oldu!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Former Galatasaray winger Albert Riera has been sacked by Udinese after skipping a game to play in a poker tournament.

B3tBG-JCQAAQr1f.jpg:large

Uzun sürebiliyor turnuvalar, ne yapsın adam? ;)

abdurrahim devre arası tellesi satıp rierayı geri getirebilir

33 Yaşında ve nerdeyse 7-8 aydır maç yapmıyor gelirse sene sonu kötü ayrılırız böyle kalsın.

özledik. Sol bekte harikalar yaratıyordu, topu en sakin ve düzgün kullanan oyuncuydu, savunmada kötüydü ama o haliyle bile büyük fark yaratıyordu takımda

Eboue-Riera 'dan Tarık-Sabri'ye ... hey gidi.. Drogba'dan Burak'a

Allahima sükürler olsun biraktim bu kumar denilen pisligi..Allah kimseyi düsürmesin!

☆$☆

Yerlileri pek savunmam ama Riera yerine eski yerli oyuncumuz bu sekilde kulüpten kovulsaydi çok daha agir mesajlar yazacaktiniz.

Kumar turnuvaya gitmek de ne demek lan?

xssss nedir oglum?sen cocuk musun?lan adam gibi cevap vermekten aciz falansan söyle rahat birakalim seni..

☆$☆
ben çocuum gülüyom kendimi açıklamadan aciz var olamayacak kadar kompleksim aqbi çok komiksin sen yha xsxssxss

ben çocuum gülüyom kendimi açıklamadan aciz var olamayacak kadar kompleksim aqbi çok komiksin sen yha xsxssxss
geceleri üstünü iyi örtmezsen böle sanzimani dagitirsin iste..senelerdir sekil olucam diye yapmadigin saklabanlik kalmadi!!hep alisilmisin disina ciktigini saniyorsun ama taklitten öteye gidemiyorsun!!

☆$☆

geceleri üstünü iyi örtmezsen böle sanzimani dagitirsin iste..senelerdir sekil olucam diye yapmadigin saklabanlik kalmadi!!hep alisilmisin disina ciktigini saniyorsun ama taklitten öteye gidemiyorsun!!

☆$☆
biliyorum ki ben işte şahsına münasır olamayan taklitçi bir çocugum.napabilirim ki ? pek gocunmuyorum bunla.hayattki başarılarımdan biri bu.keşke sizin gibi olsaydım orjinal ve kumarı bırakmış:( şansımanı dagıtmamam için ne yapmam gerekiyor peki ögretebilirsmisn bana model olur musun beni madem analiz ettin senin magnum opusun olim

biliyorum ki ben işte şahsına münasır olamayan taklitçi bir çocugum.napabilirim ki ? pek gocunmuyorum bunla.hayattki başarılarımdan biri bu.keşke sizin gibi olsaydım orjinal ve kumarı bırakmış:( şansımanı dagıtmamam için ne yapmam gerekiyor peki ögretebilirsmisn bana model olur musun beni madem analiz ettin senin magnum opusun olim
hadi iyisin yine istedigin oldu köftehor!sayemde layki kaptin,simdi ayna önünde kendini tatmin edebilirsin!!

☆$☆

Geri
Üst Alt