- 18 Şubat 2011
- 143.078
- 62.269
- 5.478
Former Galatasaray winger Albert Riera has been sacked by Udinese after skipping a game to play in a poker tournament.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
xsssssAllahima sükürler olsun biraktim bu kumar denilen pisligi..Allah kimseyi düsürmesin!
☆$☆
xssss nedir oglum?sen cocuk musun?lan adam gibi cevap vermekten aciz falansan söyle rahat birakalim seni..xsssss
ben çocuum gülüyom kendimi açıklamadan aciz var olamayacak kadar kompleksim aqbi çok komiksin sen yha xsxssxssxssss nedir oglum?sen cocuk musun?lan adam gibi cevap vermekten aciz falansan söyle rahat birakalim seni..
☆$☆
geceleri üstünü iyi örtmezsen böle sanzimani dagitirsin iste..senelerdir sekil olucam diye yapmadigin saklabanlik kalmadi!!hep alisilmisin disina ciktigini saniyorsun ama taklitten öteye gidemiyorsun!!ben çocuum gülüyom kendimi açıklamadan aciz var olamayacak kadar kompleksim aqbi çok komiksin sen yha xsxssxss
biliyorum ki ben işte şahsına münasır olamayan taklitçi bir çocugum.napabilirim ki ? pek gocunmuyorum bunla.hayattki başarılarımdan biri bu.keşke sizin gibi olsaydım orjinal ve kumarı bırakmışgeceleri üstünü iyi örtmezsen böle sanzimani dagitirsin iste..senelerdir sekil olucam diye yapmadigin saklabanlik kalmadi!!hep alisilmisin disina ciktigini saniyorsun ama taklitten öteye gidemiyorsun!!
☆$☆
hadi iyisin yine istedigin oldu köftehor!sayemde layki kaptin,simdi ayna önünde kendini tatmin edebilirsin!!biliyorum ki ben işte şahsına münasır olamayan taklitçi bir çocugum.napabilirim ki ? pek gocunmuyorum bunla.hayattki başarılarımdan biri bu.keşke sizin gibi olsaydım orjinal ve kumarı bırakmışşansımanı dagıtmamam için ne yapmam gerekiyor peki ögretebilirsmisn bana model olur musun beni madem analiz ettin senin magnum opusun olim