Albert Riera'nın Kovulma Nedeni Belli Oldu!

biliyorum ki ben işte şahsına münasır olamayan taklitçi bir çocugum.napabilirim ki ? pek gocunmuyorum bunla.hayattki başarılarımdan biri bu.keşke sizin gibi olsaydım orjinal ve kumarı bırakmış:( şansımanı dagıtmamam için ne yapmam gerekiyor peki ögretebilirsmisn bana model olur musun beni madem analiz ettin senin magnum opusun olim

Sen kimsiniz?

gel patlatayim hayri kardes..sen niye maydonoz oluyorsun?biz onunlan aramizda hallederiz seni kapi disina alalim..

☆$☆

bana ustu kapali laf ederek tartismaya dahil ettin simdi kovuyorsun gokhan kral biraz tutarli biraz delikanli birazda DURUST ol.

Melo iyi yapmış, bir kez daha gördük

Arkadaşlar fenerin onca şikeye rağmen puan kaybettiği şu günde birbirimizi kırmaya hiç gerek yok, unutmayın ki ÇABAMIZIN ADI GALATASARAY! Yakışmıyor arkadaşlar. Birlik olalım, biz birlikte güçlüyüz.

Forumun seviyesinden bahsediyorsaniz bu forumu yonetenler once nasil adaletli davranacaklarini öğrensinler.Yıldırım demirörene hakaretten dolayi ban atanlar sozde cimbom sayfasi yonetiyor.

ben ünal aysali elestirdigim icin ban yedim. bazi kesim mod var burda onlar kendilerini biliyor görüslerini begenmediklerini banliyorlar. adamlar halen devrede

ya burası saymıorum aslancimbom.com/forum a gdiiyiroum daha mantıklı çocuk çoluk yok

Geri
Üst Alt