- 26 Kasım 2012
- 179.744
- 242.417
- 5.688
gokhan bey sizde patlatin ozaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saol seni düşüncem hemen gelicek yüksek ihtimalhadi iyisin yine istedigin oldu köftehor!sayemde layki kaptin,simdi ayna önünde kendini tatmin edebilirsin!!![]()
☆$☆
biliyorum ki ben işte şahsına münasır olamayan taklitçi bir çocugum.napabilirim ki ? pek gocunmuyorum bunla.hayattki başarılarımdan biri bu.keşke sizin gibi olsaydım orjinal ve kumarı bırakmışşansımanı dagıtmamam için ne yapmam gerekiyor peki ögretebilirsmisn bana model olur musun beni madem analiz ettin senin magnum opusun olim
uzaga gitme zevk vermez ;yakin cevreni düsünmeyi de unutma!saol seni düşüncem hemen gelicek yüksek ihtimal
gel patlatayim hayri kardes..sen niye maydonoz oluyorsun?biz onunlan aramizda hallederiz seni kapi disina alalim..gokhan bey sizde patlatin ozaman
sanane lan sen nerden b,lcenSen kimsiniz?
gel patlatayim hayri kardes..sen niye maydonoz oluyorsun?biz onunlan aramizda hallederiz seni kapi disina alalim..
☆$☆
Sen ne diyore ben ne diyore.sanane lan sen nerden b,lcen
şu cocu banlarmisiniz alakasiz şekilde çikti artislik yapiyor sinir bozuyor bu forum eskiden böyle degildi.sen ne diyore ben ne diyore.
tamam eve gittigimde laykini atarim ödesiriz cund..bana ustu kapali laf ederek tartismaya dahil ettin simdi kovuyorsun gokhan kral biraz tutarli biraz delikanli birazda DURUST ol.
şu cocu banlarmisiniz alakasiz şekilde çikti artislik yapiyor sinir bozuyor bu forum eskiden böyle degildi.
forumun seviyesinin indigi dogru.
Forumun seviyesinden bahsediyorsaniz bu forumu yonetenler once nasil adaletli davranacaklarini öğrensinler.Yıldırım demirörene hakaretten dolayi ban atanlar sozde cimbom sayfasi yonetiyor.
Forumun seviyesinden bahsediyorsaniz bu forumu yonetenler once nasil adaletli davranacaklarini öğrensinler.Yıldırım demirörene hakaretten dolayi ban atanlar sozde cimbom sayfasi yonetiyor.
Alpay AsmaForumun seviyesinden bahsediyorsaniz bu forumu yonetenler once nasil adaletli davranacaklarini öğrensinler.Yıldırım demirörene hakaretten dolayi ban atanlar sozde cimbom sayfasi yonetiyor.