Albert Roca Pujol | Kondisyoner

Cevap: Albert Roca Pujol l Kondisyoner

Hayırlı olur inşallah

Yeni sezonda takımımızın kondisyon eksiği olmayacak gibi gözüküyor.İnşallah hayırlı olur.

Fotoğraflardan anlaşıldığı kadar adamın oyuncularla araı çok iyi görünüyor. iyi bir hava yakalarlar umarım Florya da

Bir geçtiğimiz yılları hatırlayın, bir de bu yılı. Bu yılki teknik kadro birbirinden değerli isimler. Üçü de dünya çapında isimler. Ve de üçü de dünyanın en iyi topçularıyla, en büyük yıldızlarla çalışmış, aynı havayı solumuş insanlar. O kadar kariyerli ve deneyimliler ki Galatasaray'da onların kariyerinin üzerine çıkabilecek tek bir futbolcu bile yok. Herkes işini yapacak, kediye bağlayacak, diş gösterenin işi çok zor. Futbolcular artık daha fazla işlerine sarılacaklar. Çünkü forma cimbomun midesinde olacak bundan sonra...

Jupp Derwall ???

Haydi basarilar dilerim...

Galatasaray'ın ilk defa böyle deneyimli ve dünya çapında teknik ekip ile çalıştığını görüyorum...

Seneye kondisyon sıkıntımız olmayacak. Yabancı getireceksen böylke getireceksin. Ayrıca yabancı bir kaleci antreöner ile anlaşsımlar.

Gerçekten'De Yılın transferi.... Başarılar Roca...

Fotoğraflardan anlaşıldığı kadar adamın oyuncularla araı çok iyi görünüyor. iyi bir hava yakalarlar umarım Florya da

Evet özellikle Eto'o ile baya bir içli-dışlı olmuş.Demekki bu adamların felsefesi''Seve seve koşmazsan ........ koşarsın'':D

610x.jpg

20050517.jpg

Hayırlı olsun ne diyelim..

Bu teknik kadroya guvenimiz sonsuz. Hic bi teknik kadro beni bu kadar heyecanlandirmamisti (Fatih Mufit ikilisinden sonra :D)

Lincoln ün çakma kondisyonerini bu adam İstanbula sokmaz sanırım=)

teknik kadro süper oldu 3-4 kaliteli oyuncu transferiyle rakiplere toz yuttururuz. yönetimi kutluyorum büyük iş başardılar

bu teknik kadro türkiyede daha önce eşi görülmemiş bir ekiptir. kıymetini bilelim, güzel günler yakın ...

Butun kamp donemi boyunca ve oncesinden gelen bir calisma kalitesi goze carpiyor.

Bu yil kondisyon sorunumuz olmayacak!!Inaniyorum.

Sakat ve Milli futbolculara uygulanan ayri programlar mac icinde 30 dk. akabinde 45. gorev verme,hep basit gozuken ama inanilmaz sistem iceren hareketler.

Çok detaylı çalışıyor Albert Roca Pujol ve Carlos Cuadrat.. Bu sezon 60-70'den sonra defansa yaslanan bir takım izleyeceğimizi sanmıyorum.. Oyuncuların pestilleriini çıkarın hocalarım..:) Etleri sizin, kemikleri de sizin..:p:)

Geri
Üst Alt