# Alberto Gilardino

Cevap: # Alberto Gilardino

ne satmasi yaw:) keita satilinca neden burun kivirdiniz peki?

He vallahi ya aldık da satması kaldı sanki ha arkadaş ben anlamıyorum, almazsın niye almıyo derler, alırsın millet birden muhasebeci kesilir. Sanki sürekli satıp kar ediyoruz da kaldı ki senin de dediğin gibi Keita satılıp kar edilince takdir mi ettiniz de, adam iyi oynarsa zaten satmak istemezsiniz.

Ahhh nonda ahh , bilemedik kıymetini.Bize kara bir forvet lazım.

Baros ve Elmander gibi oyuncuların yanına Mustafa Pektemek gibi yerli bir adam olsa çok daha iyi olurdu ama alamadık işte! Ama Stancu kalacak bildiğim kadarıyla Stancu varsa forvet aramak niye? Ha Forlan yada Drogba gibi adamları alacaksak alalım alamıcaksak almayalım! Gilardino'ya harcanan para orta saha da iyi bir isme harcanır daha iyi.

Baros ve Elmander gibi oyuncuların yanına Mustafa Pektemek gibi yerli bir adam olsa çok daha iyi olurdu ama alamadık işte! Ama Stancu kalacak bildiğim kadarıyla Stancu varsa forvet aramak niye? Ha Forlan yada Drogba gibi adamları alacaksak alalım alamıcaksak almayalım! Gilardino'ya harcanan para orta saha da iyi bir isme harcanır daha iyi.

İşteee farkındalık sorunsalını çözmüş biri... :D

Cevap: Gilardino

barosun yattığını düşünenler hiç mi maç izlemiyo

oynadığı bütün maçlarda nasıl motivasyonla oynadığını görmüyolar hala

[video=youtube;I2_8ZyOyoRQ]https://www.youtube.com/watch?v=I2_8ZyOyoRQ[/video]

Kusra bakma, azcik celallendim bunu görünce cnkü fener macinda baros hic bisi yapmadi dedigim herkes ama cok hirsliydi ama bayragi kosarak tasidi dedi su ana kadar :') ama sanirim sen o maci izlememiş sadece bunu görmüssün. Baros napti ya bu sene ?

Kocaman bi 0 di. 0.

fener macinda bayragi alip kosmak disinda hiç birşey yapmadi, orta saha da onlarca kez calima girip top kaybetti, dogru duzgun pozisyona giremedi. Bombos bi Baros vardi sahada. Görevimi yapamadim bari bayragi taşiyim psikolojisiyle kostu.

Baros bu sene yatti, yatti ve yatti. Nerde gecen seneki Baros nerde bu seneki ? Hatta bu seneden sonra kesinlikle gonderilmesi taraftariydim. ama madem transfer olmuyor kalsin. Alternatifi olmazsa gene yaticak.

katı savunmasıyla meşhur ligde 132 gol çok iyi.. palermo - inter maçını unutamıyorum adamlar hücuma çıkarken bile savunmada 6 oyuncu bekliyordu.

Geri
Üst Alt