Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Gel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskişehirli mehmet özcan bunu top diye oynar ne uğraşıyosun bunlarla gözümüzün önünde duruyor
duayen yorumçöpe benziyorsun
Hahahahaha biri Bandırmasporda diğeri la ligada sampiyonluk kovaladı..
Cevap versene adama. Hic degilse bi tesekkur et estagfurullah falan de.Futboldan anlayan bir arkadasa benziyorsun knk
İçinde ukte kalan bişey var sanırım
Çok biliyorsan o vakit yazaydın.Bugün mal kıymete binince ciklet çiğneyen karılar gibi ne bu mesaj![]()
1 tane isabetli yorumun yok yahu insan tesadüfen de olsa tutturur 1 kez
Onun adı Yedi bela Hüsnüulan ne azılı düşmansın ya
1 tane isabetli yorumun yok yahu insan tesadüfen de olsa tutturur 1 kez
Şevki beni seviyor musun merak ettim4 yıl önceki sallama bir yorum ama kendim için söylemiyorum baya tutan yorumum var.Artniyetli bakışın olmasa onları da görürdün.Her neyse
Şimdi hüsnü sen insanları çekemeyen başarılarını kıskanan ayağı tökezlediğinde gülen ve kendine pay çıkaran basit bir karaktersin büyük ihtimalle bunu bu mesajlarınla ortaya çıkarıp kendini belli etmene sevindim
Bir daha yanlış veya doğru ne şekilde olursa olsun dünyanın en hatalı yazısını da yazsam benden alıntı yapma lütfen senin gibi insanlarla sivil hayatımız da yeterince karşılaşıyoruz zaten yeter.
Bilip bilmediğim bana kalsın.Seni ilgilendirmez.
Şevki beni seviyor musun merak ettim
Gitme sana muhtacımBilmem seveyim mi seni
4 yıl önceki sallama bir yorum ama kendim için söylemiyorum baya tutan yorumum var.Artniyetli bakışın olmasa onları da görürdün.Her neyse
Şimdi hüsnü sen insanları çekemeyen başarılarını kıskanan ayağı tökezlediğinde gülen ve kendine pay çıkaran basit bir karaktersin büyük ihtimalle bunu bu mesajlarınla ortaya çıkarıp kendini belli etmene sevindim.Milyon euroluk adamları alınıyor.Büyük hocalar dünya çapında isimler bile yanılabiliyorken 4 yıl önce ki mesajımdan pay çıkarman seni gösterir artniyetini hüsnü
Bir daha yanlış veya doğru ne şekilde olursa olsun dünyanın en hatalı yazısını da yazsam benden alıntı yapma lütfen senin gibi insanlarla sivil hayatımız da yeterince karşılaşıyoruz zaten yeter.
Sana basit karakter demiş. Şevkiye yakıştıramadım. İnsan renkdasina bunu soylememeliHahaha niye bu kadar ciddiye aldın yaw cekemiyorsun falan sabah sabah iyi güldüm : )
Ama düzgünce aciklamissin meramini saygı duyuyorum kirdiysam affola
ulan ne azılı düşmansın ya
Sana basit karakter demiş. Şevkiye yakıştıramadım. İnsan renkdasina bunu soylememeli
Şevki çok sert gibi görünüyor ama içi sevgi dolu.Ben küfür falan edebilir diyordum ilk mesajini görünce .. bence gayet net izah etmiş kendisini üslubu koruduğu için teşekkür ediyorum
Hüsnü'ye kağağı vurmuş böyle suratına suratına4 yıl önceki sallama bir yorum ama kendim için söylemiyorum baya tutan yorumum var.Artniyetli bakışın olmasa onları da görürdün.Her neyse
Şimdi hüsnü sen insanları çekemeyen başarılarını kıskanan ayağı tökezlediğinde gülen ve kendine pay çıkaran basit bir karaktersin büyük ihtimalle bunu bu mesajlarınla ortaya çıkarıp kendini belli etmene sevindim.Milyon euroluk adamları alınıyor.Büyük hocalar dünya çapında isimler bile yanılabiliyorken 4 yıl önce ki mesajımdan pay çıkarman seni gösterir artniyetini hüsnü