Aleix Garcia: "Galatasaray ile görüşüyorum"

Acaba yerine kimi aldık o dönem Etebo filan mı

😂 ulan ne azılı düşmansın ya
Onun adı Yedi bela Hüsnü

images (35).webp

1 tane isabetli yorumun yok yahu insan tesadüfen de olsa tutturur 1 kez

4 yıl önceki sallama bir yorum ama kendim için söylemiyorum baya tutan yorumum var.Artniyetli bakışın olmasa onları da görürdün.Her neyse

Şimdi hüsnü sen insanları çekemeyen başarılarını kıskanan ayağı tökezlediğinde gülen ve kendine pay çıkaran basit bir karaktersin büyük ihtimalle bunu bu mesajlarınla ortaya çıkarıp kendini belli etmene sevindim.Milyon euroluk adamları alınıyor.Büyük hocalar dünya çapında isimler bile yanılabiliyorken 4 yıl önce ki mesajımdan pay çıkarman seni gösterir artniyetini hüsnü

Bir daha yanlış veya doğru ne şekilde olursa olsun dünyanın en hatalı yazısını da yazsam benden alıntı yapma lütfen senin gibi insanlarla sivil hayatımız da yeterince karşılaşıyoruz zaten yeter.

Bilip bilmediğim bana kalsın.Seni ilgilendirmez.

Son düzenleme:
4 yıl önceki sallama bir yorum ama kendim için söylemiyorum baya tutan yorumum var.Artniyetli bakışın olmasa onları da görürdün.Her neyse

Şimdi hüsnü sen insanları çekemeyen başarılarını kıskanan ayağı tökezlediğinde gülen ve kendine pay çıkaran basit bir karaktersin büyük ihtimalle bunu bu mesajlarınla ortaya çıkarıp kendini belli etmene sevindim

Bir daha yanlış veya doğru ne şekilde olursa olsun dünyanın en hatalı yazısını da yazsam benden alıntı yapma lütfen senin gibi insanlarla sivil hayatımız da yeterince karşılaşıyoruz zaten yeter.

Şevki beni seviyor musun merak ettim

Şimdi hüsnü sen insanları çekemeyen başarılarını kıskanan ayağı tökezlediğinde gülen ve kendine pay çıkaran basit bir karaktersin büyük ihtimalle bunu bu mesajlarınla ortaya çıkarıp kendini belli etmene sevindim.Milyon euroluk adamları alınıyor.Büyük hocalar dünya çapında isimler bile yanılabiliyorken 4 yıl önce ki mesajımdan pay çıkarman seni gösterir artniyetini hüsnü

Hahaha niye bu kadar ciddiye aldın yaw cekemiyorsun falan sabah sabah iyi güldüm : )
Ama düzgünce aciklamissin meramini saygı duyuyorum kirdiysam affola

😂 ulan ne azılı düşmansın ya

Yok r.tas ya ne düşmanlığı tesadüfen geziyordum yorumları genel olarak çöp leş gibi yorumlar var ama Şevki r.tasim double fail olunca onu alintiladim . İşin içine bandırmalı Mehmet Özcan da girmiş ..
Bana da defalarca olmuştur biri fail yorumumu alintilamistir gülüp geçerim sadece tepkisine şaşırdım ..

Hüsnü'ye kağağı vurmuş böyle suratına suratına
Hadi şimdi cevap ver Hüsnü Beeeyy
@Hüsnü Ayabakan

Geri
Üst Alt