Tier 1 Aleksey Batrakov 1-2 Gün İçinde İstanbul’da Olacak

Demek bunu daha cok begenmisler, biri Zidane digeri Irfan Can Kahveci degil ya hani bariz bir kalite farkindan bahsetmek zor.

Ustelik Batrakov daha cok 8 numara, gercek bir orta saha profili..

Enciso ise daha hucumcu bir oyuncu.
yok yav alper aga. batrak 25+ kısmen zor 4 bonus'a geldi. diğeri 35e gitti. adam aynı para diyor bir de. hey allah'ım.

Eyüpcüğüm Alper konuyu açtığından beri belki daha öncesinden takipteyim hatta ilk mesaj olmasa bile 3. yada 4. mesaj benim bu çocuk bildiğin Morutan aynı stilde oynuyorlar sadece boyu biraz daha uzundur o kadar.
Dünyada morutanla en alakası olmayan topçu ya morutan çalımıyla ön plana çıkan bi kanat oyuncusuydu

bildiğin morutanmış yok zapata yaw

herif daha imza atmadan galatasaray gevşekliğini tattı. 6 aya sara gibi açık büfe sprinteri olmaz umarım.

Eyüpcüğüm Alper konuyu açtığından beri belki daha öncesinden takipteyim hatta ilk mesaj olmasa bile 3. yada 4. mesaj benim bu çocuk bildiğin Morutan aynı stilde oynuyorlar sadece boyu biraz daha uzundur o kadar.
Hocam sadece videolarına bakarsak bile oyuncunun Morutan ile alakası yok gibi duruyor. Yanlış oyuncuyu mu izledin acaba? Mevkiler bile tutmuyor dostum.

Hocam sadece videolarına bakarsak bile oyuncunun Morutan ile alakası yok gibi duruyor. Yanlış oyuncuyu mu izledin acaba? Mevkiler bile tutmuyor dostum.
Nasıl tutmuyor Hasan ? Morutanda bize 10 numara geldi buda 10 numara olarak geliyor.

Morutanla alakası yok bu oyuncunun
Sade oynuyor tek top oyunun yönünü iyi degistiriyor
Ceza sahasına bol bol giriyor
Sutu frikigi de var Mertens etkisi yaratabilir
Iyi başlarsa devamı gelir insallah

Morutan fena değildi yaw btw

Beyler 21 yaşında büyük umutlarla aldık Morutanı ama patladı.

Geri
Üst Alt