Tier 1 Aleksey Batrakov 1-2 Gün İçinde İstanbul’da Olacak

Erzurum macinda o zaman yine ikinci yarida Ilkay, Kaan girecekler 3 puani kurtarmak icin…

1787049560304.webp

İnşallah bu çocuk bize "O rus çocuğu bu mu dedirtmez" :D

bu cocugun alınma sebebi 5 taksitle falan alınması.
Enciso alınması gerekiyordu, inş iyi çıkar

Transferler yazılanlar gibi tamamlanirsa her şey bu adama kalmış olacak.

Enciso ile batrakov aynı para, ikisi de u23 ama gidip bunu alıyorsun nedeni açıklasınlar o zaman
Demek bunu daha cok begenmisler, biri Zidane digeri Irfan Can Kahveci degil ya hani bariz bir kalite farkindan bahsetmek zor.

Ustelik Batrakov daha cok 8 numara, gercek bir orta saha profili..

Enciso ise daha hucumcu bir oyuncu.

Yarinda iptal olup 2 3 gün sonra gelecek diye haber çikabilir.

hakkaten erzurumu yenmek için batrakov lazımsa takıma ana avrat küfredip sezonu bitirelim
ahmetsporda şişko bi herif tek başına dağıttı erzurumu

Iki mac sonra yedek otututurur Okan bunu, cünkü diger agir abiler oynamak ister

Otobüsle geliyor anladığım kadarıyla 👀😍

Hayatında çocuğun bir 90 dakikasını dahi izlememiş olanların, daha gelmeden, sahaya çıkmadan, ne yaptığını izlemeden 'rus morutan' şeklinde önyargı ile yaklaşmalarını anlamıyorum..

Çocuk kötü çıkarsa, tutunamazsa 'demiştik' demek için ön almak mı amaç?

Zahahahahaha diye açıkladığımız bir transfer vardı.. Sözüm ona transfer çalımı, forumda bayram havası.. Sonra bize zahahahaha çektiler..
"Çocuk kötü çıkarsa, tutunamazsa 'demiştik' demek için ön almak mı amaç?"

Evet, ozellikle @Levent Kolpgün Rus Morutan tarikatinin oncusu, bu amacla yaziyor olmasi pek muhtemel.

Hayatında çocuğun bir 90 dakikasını dahi izlememiş olanların, daha gelmeden, sahaya çıkmadan, ne yaptığını izlemeden 'rus morutan' şeklinde önyargı ile yaklaşmalarını anlamıyorum..

Çocuk kötü çıkarsa, tutunamazsa 'demiştik' demek için ön almak mı amaç?

Zahahahahaha diye açıkladığımız bir transfer vardı.. Sözüm ona transfer çalımı, forumda bayram havası.. Sonra bize zahahahaha çektiler..
Eyüpcüğüm Alper konuyu açtığından beri belki daha öncesinden takipteyim hatta ilk mesaj olmasa bile 3. yada 4. mesaj benim bu çocuk bildiğin Morutan aynı stilde oynuyorlar sadece boyu biraz daha uzundur o kadar.

Geri
Üst Alt