- 18 Mayıs 2011
- 53.875
- 58.032
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada son dönemlerde ismi şu kulüplerle geçmiş;psg de istemesi heyecan verici. onun harici gram fikrim yok. hic izlememis yorumcular hagi yapti hemen
inş yanıltır 25m para verdikOkan Hoca’nın çok fazla 10 oynatacağını sanmıyorum.
Yunus bu çocuk yerine oynayınca sövmeyin. Ki bence Yunus daha yetenekli bir futbolcu çok net şekilde.
Çoğu maçta 20-30 dk oynayacaktır bu sene ama 11 için çok istemiyordu Okan Hoca bariz şekilde. İlk röportajda maç önü anlarsınız.
Maliyet açısından da bizim lehimize bir transfer olmadı.
Çok umudum yok. Umarım yanıltır.
Okan yine süngerden şey yapma peşinde yunustan ortasaha, on numara olmaz. Sane ile dönüşümlü oynar sağda. Evlatcılığı bıraksın okanOkan Hoca’nın çok fazla 10 oynatacağını sanmıyorum.
Yunus bu çocuk yerine oynayınca sövmeyin. Ki bence Yunus daha yetenekli bir futbolcu çok net şekilde.
Çoğu maçta 20-30 dk oynayacaktır bu sene ama 11 için çok istemiyordu Okan Hoca bariz şekilde. İlk röportajda maç önü anlarsınız.
Maliyet açısından da bizim lehimize bir transfer olmadı.
Çok umudum yok. Umarım yanıltır.
6-8 de oynuyormuş bu çocuk.Vay be. Takımda artık bir 10 numara var. Şok edici.
Okan yine süngerden şey yapma peşinde yunustan ortasaha, on numara olmaz. Sane ile dönüşümlü oynar sağda. Evlatcılığı bıraksın okan
Yunus yetenekli oyuncu. Ha yunusu ana plan yapmayalım mesele o rengim. Hiç istikrarlı değil yunus. Geçen sene bir gitti kendine gelmesi 3 4 ayı buldu. Ana plan bu çocuk olmalı sıkıştığında yunusu yine kullanırsın.Evlatçılık ile ilgisi yok.
Aldığın adam eldeki zoraki o mevkide oynayandan daha yetenekli değilse oynamaz.
Baktım izledim az bu çocuk Yunus’tan daha yetenekli değil total pakette.
Tecrübe olarak da değil. Ayrıca kendi liginde de maçların %40’ına yakın 8 gibi oynamış. Belhanda gibi 8.5 tarzı bir oyuncu. Ama bizim ligde orada da fiziken defolu adama çok zeki değilse ekmek çıkmaz.
Çok oyun değiştiren pası yok. 10 numara olarak beklentimiz önde bassın şeklindeyse onu da Yunus daha iyi yapıyor.
Yunus yetenekli oyuncu. Ha yunusu ana plan yapmayalım mesele o rengim. Hiç istikrarlı değil yunus. Geçen sene bir gitti kendine gelmesi 3 4 ayı buldu. Ana plan bu çocuk olmalı sıkıştığında yunusu yine kullanırsın.