GSCimbom
GSC Haber Aleksey Batrakov Resmen Galatasaray'da
Mehmet Mehmetoglu

GSC HaberAleksey Batrakov Resmen Galatasaray'da Sayfa 6

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
121
Okunma
3,7K
Sayfa
6/7
Niye olmuyor. Genç oyuncuların kaşesi bellidir. Maaş cv'ye göre yükselir genelde futbolda. Daha hiç birşeyi isoat etmemiş topçuya 3.25 milyon maaş mı verilir.

25 bons verdiğin oyuncunun maaşı aşağı yukarı net 2.5-3 civarı olur asgari zaten bu Avrupa'da böyle. Hesap %10 seviyesinde aşağı yukarı.

25 bons verdiğin oyuncunun maaşı aşağı yukarı net 2.5-3 civarı olur asgari zaten bu Avrupa'da böyle. Hesap %10 seviyesinde aşağı yukarı.
Ben de 2.5 milyon civarı normali dedim zaten. Biz hep tavandan maaş veriyoruz. Bu çocuğa 2.5 milyon versen gs'ye gelmeyecek mi yani. Çok acayip bir yönetimimiz var, singo'da da aynısını yaptılar. Futbolculara bol keseden maaş dağıtıyorlar sürekli

Ben de 2.5 milyon civarı normali dedim zaten. Biz hep tavandan maaş veriyoruz. Bu çocuğa 2.5 milyon versen gs'ye gelmeyecek mi yani. Çok acayip bir yönetimimiz var, singo'da da aynısını yaptılar. Futbolculara bol keseden maaş dağıtıyorlar sürekli
750 bin euro zamı çok mu görüyorsun harbiden?

İyi yarın sana başka yerden iş teklifi gelirse sende onlara dersin maaşıma zam gerek yok aynı paraya gelirim diye 🙄

Yav Adnan abi valla sana bir şey yazmaya korkuyorum. 1000 post boğuşuyon insanla. Yahu adam 2.5 alıyormuş zaten takımından. 750k eurocuk fazla vermişiz. Gayet normal. GS'nin maaş politikası zaten bok gibi ona bir şey diyen yok da bu oyuncuda normal bir maaş vermişiz. Aman neyse yaa, uykum geldi yatıyom.

750 bin euro zamı çok mu görüyorsun harbiden?

İyi yarın sana başka yerden iş teklifi gelirse sende onlara dersin maaşıma zam gerek yok aynı paraya gelirim diye 🙄
Çok basit düşünüyorsun o 750 bin euro bile maaşlarda domino etkisi yapabiliyor ki bonusları da bol tutmuştur kesin bunlar. Tranafer ettiğin veya mevcut kadrodakiler maaş yarışına girip külfeti katladıkça katlıyor. Biz nşye yağma hasanın böreği gibi maaş dağıtıyoruz sürekli. Singoyu bike biraz daha makul maaşa ikna edemiyorsan sen beceriksiz bir yönetimsin demektir

Yav Adnan abi valla sana bir şey yazmaya korkuyorum. 1000 post boğuşuyon insanla. Yahu adam 2.5 alıyormuş zaten takımından. 750k eurocuk fazla vermişiz. Gayet normal. GS'nin maaş politikası zaten bok gibi ona bir şey diyen yok da bu oyuncuda normal bir maaş vermişiz. Aman neyse yaa, uykum geldi yatıyom.
Yazma o zaman axer'im.Ben de zaten maaş politikasını eleştiriyorum. Bu yönetim tıpkı 2017'deki gibi babalarının parası gibi bol kepçe maaş dağıtmaya başladı. Batrakovunki sadece 1 tanesi onlarca benzer örneği var.

Çok basit düşünüyorsun o 750 bin euro bile maaşlarda domino etkisi yapabiliyor ki bonusları da bol tutmuştur kesin bunlar. Tranafer ettiğin veya mevcut kadrodakiler maaş yarışına girip külfeti katladıkça katlıyor. Biz nşye yağma hasanın böreği gibi maaş dağıtıyoruz sürekli. Singoyu bike biraz daha makul maaşa ikna edemiyorsan sen beceriksiz bir yönetimsin demektir
Burada 10 yorum var 9 tanesi normal bir tek sen normal değil diyorsun, gerisini sen düşün.

He aklıma gelmişken, çocuk ayrıca Bir kaç milyon euro komisyonu bıraktı buraya gelmek için;

Eski takımında çok iyi oynayan oyuncu bir sonraki takımına giderken maaşında artış olur bu çok doğal. En basit ve benzer örnek Arda - Fb'de 1-1.5 alırken Madrid'e giderken 3.1 net alması gibi. Ya da Mora Porto'da 600-700 alırken Roma'da 1.7-2 milyon net alacak olması gibi.

Son olarak normal hayattan bir örnekte vereyim mevcut şirketindeki başarılı performansından dolayı daha üst seviye bir şirkete geçtin diyelim. Aynı maaşa geçmezsin, maaşın ona göre artar.

Son düzenleme:
Eski takımında çok iyi oynayan oyuncu bir sonraki takımına giderken maaşında artış olur bu çok doğal. En basit ve benzer örnek Arda - Fb'de 1-1.5 alırken Madrid'e giderken 3.1 net alması gibi. Ya da Mora Porto'da 600-700 alırken Roma'da 1.7-2 net milyon alacak olması gibi.
Bu çocuk zaten o takımda 2.5 milyon alarak zamlı sözleşmeyi kapmış belli ki. No name genç topçuya bu maaş bizim lig standardında bence yüksek biraz ama tabi bunun sebebi de genel maaş ortalamamızın yüksek olması

futbolcularin aldigi paraya maas demeyi ve ornek vermek icin de normal is hayati ile karsilastirmayi birakin bence. futbolcunun kazandigi para 'ucret' degil. kulupler isveren degil, futbolcular da isci degil. futbol piyasasi ile isgucu piyasasi cok farkli piyasalar.

Geri
Üst Alt