GSC Scout Aleksey Batrakov

Adamı 30a alıyoruz, çok iyi çıksa 55e alıp gidecekler. Kötü çıkınca geri verecekler mi parayı
Rezalet

bonusu bilmem nesi bu adam 30'a gelmiyor mu

+ %10 kardan pay demişlerdi

55 ne büyük kepazelik.

az olmuş ama talep öyleydi heralde

rusya-ukrain meselesi olmasa bu herifi süper lige getirmen imkansızdı ztn

Hülle transferimiz hayirli olsun, devre arasi 55 satacagiz anlamina geldi.

Düne kadar kapalı kutu Rus morutandi. Bugün 55 m az kaldı diyonuz. Amacınız ne bir anlasak
bu mesele oyuncu yeteneği değil ticaret meselesi

biz bu adama bonuslarla beraber 29 teklif etmedik mi (kap gelmedi bilmiyoruz), sene sonu 55'e gitti diyelim, kardan payı da düşünce senin eline ekstradan geçen para 22 mi 23 mü ne.

ha tek avantajı serbest kalma maddesinin işlemesi için trink ödeme yapılması lazım. bi anda 55 milyon sıcak para girişi olacak bu da işi çok değiştirir buna itirazım yok

ama yine de 55 bana manasız geldi, muhtemelen oyuncu tarafı 50 dedi, bizimkiler 60, arada buluştular.

Düne kadar kapalı kutu Rus morutandi. Bugün 55 m az kaldı diyonuz. Amacınız ne bir anlasak
Arkadaşım cocuga hiç morutsan demedim.
Kapalı kutu 25m euro veriyorsun, net şekilde pahalı. Olur da bu oyuncu tutarsa 55e direkt alıp gidecekler. Ben ne için risk aldım ne kazandım? Bunu diyorum

Morutsan 5-6m euro idi, bu cocuk 25m + bilmem kaç

bu mesele oyuncu yeteneği değil ticaret meselesi

biz bu adama bonuslarla beraber 29 teklif etmedik mi (kap gelmedi bilmiyoruz), sene sonu 55'e gitti diyelim, kardan payı da düşünce senin eline ekstradan geçen para 22 mi 23 mü ne.

ha tek avantajı serbest kalma maddesinin işlemesi için trink ödeme yapılması lazım. bi anda 55 milyon sıcak para girişi olacak bu da işi çok değiştirir buna itirazım yok

ama yine de 55 bana manasız geldi, muhtemelen oyuncu tarafı 50 dedi, bizimkiler 60, arada buluştular.
Bir anda 2 katına satıyorsun gibi bir şey oluyor hocam nasıl manasız? Bir de dediğin gibi peşin olacak para. Keşke her oyuncuyu aldığımızın 2 katına satabilsek.

Geri
Üst Alt