Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.133
- 103.138
- 5.238
Dedesi samsunluysa yerli statüsü? Baltacı mehmet in torunu olabilirSamsun plakasi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedesi samsunluysa yerli statüsü? Baltacı mehmet in torunu olabilirSamsun plakasi.
Bonuslari niye katiyorsunAdamı 30a alıyoruz, çok iyi çıksa 55e alıp gidecekler. Kötü çıkınca geri verecekler mi parayı
Rezalet
Ben aldığımız riski yazıyorum 25 olsa ne olacak. Neyse hayırlı olsun umarım uyum sağlarBonuslari niye katiyorsun
Ayni haberi yapan bonuslar için gerçekleşmesi zor bonus demişti
Düne kadar kapalı kutu Rus morutandi. Bugün 55 m az kaldı diyonuz. Amacınız ne bir anlasakBen aldığımız riski yazıyorum 25 olsa ne olacak. Neyse hayırlı olsun umarım uyum sağlar
raporladımHülle transferimiz hayirli olsun, devre arasi 55 satacagiz anlamina geldi.
bu mesele oyuncu yeteneği değil ticaret meselesiDüne kadar kapalı kutu Rus morutandi. Bugün 55 m az kaldı diyonuz. Amacınız ne bir anlasak
Neyini raporladin? Iyimisin? Belki bir Avrupa devi bunu almak istiyor ama tepki yüzünden direkt rusyadan alamiyor. Biz bunu alip devre arasi direkt o külube satariz. Bunada hülle transferi denir ahlaksiz ne var bunda?raporladım
bunu da raporladım.Neyini raporladin? Iyimisin? Belki bir Avrupa devi bunu almak istiyor ama tepki yüzünden direkt rusyadan alamiyor. Biz bunu alip devre arasi direkt o külube satariz. Nunada hülle transferi denir ahlaksiz ne var bunda?
Istedigin kadar raporla keyfin bilirbunu da raporladım.
Arkadaşım cocuga hiç morutsan demedim.Düne kadar kapalı kutu Rus morutandi. Bugün 55 m az kaldı diyonuz. Amacınız ne bir anlasak
Kapalı kutu 25m euro veriyorsun, net şekilde pahalı.
İnş öyledir gelir harika oynar, oynamazsa scout ekibi, teknik heyet aracı maracı kim varsa yiyeceği laf 25m tane olacakbedavaya aldık heis
Bir anda 2 katına satıyorsun gibi bir şey oluyor hocam nasıl manasız? Bir de dediğin gibi peşin olacak para. Keşke her oyuncuyu aldığımızın 2 katına satabilsek.bu mesele oyuncu yeteneği değil ticaret meselesi
biz bu adama bonuslarla beraber 29 teklif etmedik mi (kap gelmedi bilmiyoruz), sene sonu 55'e gitti diyelim, kardan payı da düşünce senin eline ekstradan geçen para 22 mi 23 mü ne.
ha tek avantajı serbest kalma maddesinin işlemesi için trink ödeme yapılması lazım. bi anda 55 milyon sıcak para girişi olacak bu da işi çok değiştirir buna itirazım yok
ama yine de 55 bana manasız geldi, muhtemelen oyuncu tarafı 50 dedi, bizimkiler 60, arada buluştular.