Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.464
- 21.571
- 2.663
Mantıklı, Rus liginede bakmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün paylaştım nöbette, para gömülür bu herife bu sezon 32 maç 17 gol 11 asist, daha 20 yaşında
Almak lazimda , bizim hoca genc oyuncu gorunce alerjisi yukseliyor. Orasini nasil ikna edecegiz bilemiyorum.Dün paylaştım nöbette, para gömülür bu herife bu sezon 32 maç 17 gol 11 asist, daha 20 yaşında
Oynatacak hocayı bulmakta lazım bizim hoca her sezon 13 14 kişiyle 60,70 maç çıkarmaya çalışıyor, sanki imkan verilmemiş gibiAlmak lazimda , bizim hoca genc oyuncu gorunce alerjisi yukseliyor. Orasini nasil ikna edecegiz bilemiyorum.
30m yatirim yapilir bence. Denemek lazim. Uzaktan sutlari olan da bir oyuncu. Bizdeki en buyuk eksikliklerden birisi.
Yuruyen Talisca'nin sutlarla mac aldigi bir ligdeyiz.
Fmde almıştım 15m serbest kalması vardı gerçekte de var mı acaba
O laflari duymustum da dogru degildir belki diye dusunuyordum. 20m dogru ise cok uygun fiyat. Simdiden anlasip alirim.Bu yaz serbest kalma bedeli 20M€
20 milyona baby sneijder demek resmen bedavaBu yaz serbest kalma bedeli 20M€
Batrakov daha skorer bir oyuncu. Ön alan baskısı da yapabilir, ikinci forvet gibi de oynayabilir. Osimhen'in etrafında çok gol atabilir. Enciso da enerjik, teknik, top taşımayı seven bir profil. Geriden top alır, dağıtır, kendisi taşır. İkisi de olurdu benceBu mu iyi enkiso mu? Gerçi Okan oynatmaz genç oyuncu, Kaanlar lazım ona.