Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.061
- 2.098
- 1.078
Yoksa Balıkesir'in çılgın eşşeklerini mi izliyonKisa filmi de mevcuttur esekle

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoksa Balıkesir'in çılgın eşşeklerini mi izliyonKisa filmi de mevcuttur esekle
Hayri Cundun babasisin demek sen.Duyduguma gore hayri zenciymis.Yakalandim.Hayri Cund un babasiyim ben.Mac forumlarini siz erkeklermi takip ediyor sadece
Ne diyonYoksa Balıkesir'in çılgın eşşeklerini mi izliyon![]()
Ne diyon
Forumu 3 yildir uye olmadan takip ederdim.O vakitlerde cok ilginc insanlar vardi.Bunlarin basini bu herif cekiyordu.Yuruyerek dunya turu yapmayı dusunenden ne beklersin ki.Azili ataturk dusmani.Yeryuzundeki en iyi yandas.Kimileri onun icin Gobbelsin akrabası diyor! Ayrica kendisi ilkokul mezunu olup universite mezunlarinin girebildigi havalalimaninda bir bolume girerek tarihi bir basari elde etmistir.Eee az yalamadı saksafon.
Forumu 3 yildir uye olmadan takip ederdim.O vakitlerde cok ilginc insanlar vardi.Bunlarin basini bu herif cekiyordu.Yuruyerek dunya turu yapmayı dusunenden ne beklersin ki.Azili ataturk dusmani.Yeryuzundeki en iyi yandas.Kimileri onun icin Gobbelsin akrabası diyor! Ayrica kendisi ilkokul mezunu olup universite mezunlarinin girebildigi havalalimaninda bir bolume girerek tarihi bir basari elde etmistir.Eee az yalamadı saksafon.
bu herif oldu galiba ya da baska bi isimle aramizda
Sen diyorum Balikesirin cilgin essekleri diyorumNe diyon
her yer esekci doluSen diyorum Balikesirin cilgin essekleri diyorum
ać ailenle izle