Alex Ferguson'un Ronaldo'yu Keşfettiği Maç

Tanju Karayel

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Terim'de Amrabatı bize karşı oynadığı maçta keşfetmişti.

Bruma'dan bir Ronaldo olmasını beklemek çok yanlış. Zaten Ronaldo, Messi tarzı adamlar kolay kolay bulunmuyor. Eğer o potansiyelde olsaydı emin olun şu anda başkaları kapmıştı. Şimdi lütfen yanlış anlamayın. Bruma kötüdür demiyorum. Ama asla bir Ronaldo potansiyeli göremiyorum şu ana kadar. En fazla Nani ayarında bir futbolcu olur ki, ona da çok sevinirim.

hazırlık maçıydı diye hatırlıyorum bende.

Sanılanın aksine Arda , Liverpool maçında değil Mlada Boleslav maçında parlamıştır.

Sampiyonlar Ligi macina benzemiyor. Manchesterli oyuncularin isimleri yazmiyor sirtlarinda sadece numaralari var. Muhtemelen bir hazirlik macidir.

Sanılanın aksine Arda , Liverpool maçında değil Mlada Boleslav maçında parlamıştır.

birde manisanın 5 attığı fener maçı vardı arda nın. pek kişinin dikkatini çekmemişti ancak feneri mahveden çocuk Galatasaray alt yapısından gelmiş denmişti.

Sporting Lizbon'un yeni stadının açılış maçıydı 4-1 kazanmışlardı.

birde manisanın 5 attığı fener maçı vardı arda nın. pek kişinin dikkatini çekmemişti ancak feneri mahveden çocuk Galatasaray alt yapısından gelmiş denmişti.

Aynen zaten ben Avrupa maçı olarak söyledim . Manisa'nın o kadro sonra efsane oldu. Holosko , Balta , Caner :)

Sir Alex Ferguson'u çok severim, Ronaldo'yu keşfetmesi de buna bir örnek aslında.

Alex Ferguson'a Ronaldo'yu keşfetti demek doğru olmaz. Ronaldo zaten o zamanlar da birçok Avrupa kulübünün radarında olan bir futbolcuydu. Ama Alex Ferguson Ronaldo'yu bugünkü haline getiren adamdır.

Geri
Üst Alt