# Alex Grimaldo

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Alejandro "Álex" Grimaldo García (d. 20 Eylül 1995) FC Barcelona B kulübünde sol bek olarak forma giyen İspanyol futbolcu.

800px-%C3%81lex_Grimaldo.jpg

-19 yasinda
-Barcelona B takiminin banko sol beki
-ofansif bir bek, 4 gol 4 asist
-sözlesmesinin bitmesine 1 yil kaldi, ucuza alinabilir

3 yildir barcelona b takiminda oynuyor, artik yeni bir heyecan aradigini düsünüyorum ben acikcasi. carole gibi banko sol bekimiz telles'ten bile yasli olan ve sadece fransa 2.lig tecrübesi olan adami alacagima 19'luk barcelona alt yapisinda forma giyen adami almayi tercih ederim. geri alma opsiyonuyla cüzi bir miktara verir bence barcelona.yakin zamanda forma sansi bulmasi zor görünüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=gLhYERHN0LE

Álex Grimaldo - Spielerprofil - Transfermarkt

2 solbekimiz varya Murhan (Telles ve Carole, eger bu transfer yatmazsa diyelim) :)

Barcelona bu tur umit vaadeden genc oyunculari bize kaptirmaz bence, ancak gelecek gormezlerse birakirlar.

Fmde her gittiğim takımda kiralıyordum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç izlemedim ama Barcelona B takımının 3 sezondur banko sol beki olan adam gidecek olsa sıra bize gelmez.

Fifa'da 6 milyona aldigim oyuncuyu 75 milyona sattiydim. Vay be

Sent from my iPhone using Tapatalk

Artık yeni bir heyecan aradigini düşünüyorum ben acikcasi.

Yeni Jordi Alba . Tek maçlık oyuncu olmadığı belli kalite kokuyor , epey hızlı .

şunun çeyreği kadar olmayacak adamlar epl'de milyon dolarlarla transfer oluyor.

Benfica 2 milyona aldı. Carolü 1.5 milyona almıştık. Biri şimdi 200 bin euro diğeri 25 milyon euro. İşte aramızdaki fark bu. Türk kulüpleri olarak batmayı bu sebepten ötürü hak ediyoruz. 3 sene önce yazdık şu cocuğu.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt