alex kuckov

Alex bu sefer tekme attı. Yasin sen iyisi 1 ay foruma girme bu kadar rezil olmak her yiğidin harcı değildir

uff sıkıldım

Yalnız Alex renktaşımız kızları kapmış götürüyor yurtdışında bizim Leo da fransada kızları götürüyordu Türkiyede kız kapmak zor be agam.

Yalnız Alex renktaşımız kızları kapmış götürüyor yurtdışında bizim Leo da fransada kızları götürüyordu Türkiyede kız kapmak zor be agam.

aga kızları kapmak goturmek diye bişey yok .. evlenmiyoruz ki ... kızların izin verdiği sürece etinden sütünden istifade ediyoruz .. burda bi zafer sözkonusu değil bence .. alçakgonullü olmakda fayda var

recep kupa finalini kievde izlemeyi teklif etmiştim ... emrahyıldırım a da davette bulundum .. gelen gelir .. turkıyede oturup sıkılmanın manası yok ..
Bak gerçek diyorum Ukraynaya gelirim ama vize var mı orası sıkıntı.Karşılarsan gelirim o ülkeye nerede kalabilirim gezmek amaçlı.

Bak gerçek diyorum Ukraynaya gelirim ama vize var mı orası sıkıntı.Karşılarsan gelirim o ülkeye nerede kalabilirim gezmek amaçlı.

vize yok .. e bi otel tutarsın bütçene uygun ... sana yapacağım yegane kıyak da şu olur mekana giderken kızları fazladan çağırır tanıştırırım ... derim bakın bu yasin .. turkiyeden geldi .. elizabethden bıkmış ( o anda turkıyede ekmek isteyen suriyeli gibi oluyorsun ve kızlar daha bi yakınlaşıyor sana ) derim performansına garanti veremem ama iyi kötü türk vatandaşı en kötüsü rus erkeğinden iyidir ...

Alex Ukrayna'nın meşhur tranny ve shemaleslari toplayıp Yasin için güzel 1 parti kuracaktır

vize yok .. e bi otel tutarsın bütçene uygun ... sana yapacağım yegane kıyak da şu olur mekana giderken kızları fazladan çağırır tanıştırırım ... derim bakın bu yasin .. turkiyeden geldi .. elizabethden bıkmış ( o anda turkıyede ekmek isteyen suriyeli gibi oluyorsun ve kızlar daha bi yakınlaşıyor sana ) derim performansına garanti veremem ama iyi kötü türk vatandaşı en kötüsü rus erkeğinden iyidir ...
Bunu yazman bile beni heyecanlandırdı renktaş :D

Koskoca İstanbul'da seni isteyen hiç mi birisi yok birader

Alex'in işi gücü var

Belirli standartlara göre iş yapar

Senin gibi o standartların altında olan biriyle gezerse Alex'in imajı bozulur

Zira boşuna Ukrayna'nın Dan Bilzerianı demiyoruz demi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt