Alex Song İddiası!

Emre Arslan

Cezalı
Alex-Song_2808317.jpg

Galatasaray, bonservisi Barcelona’da olan Alex Song ile anlaştı. A Spor’un haberine göre Galatasaray ile büyük ölçüde anlaşan Alex Song, önümüzdeki sezon sarı kırmızılı formayı giyecek.

Felipe Melo’nun takımdan ayrılmasından sonra ön libero mevkisindeki boşluğu dolduramayan Galatasaray, aradığı ismi nihayet buldu. A Spor’un haberine göre sarı kırmızılılar bonservisi Barcelona’da olan Alex Song ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Alex Song 2014 yılından beri İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United’ta kiralık olarak forma giyiyordu. 28 yaşındaki futbolcu Kamerun Milli Takımı’nda da oynuyor.

Alex Song, bu sezon Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham United’ta 12 lig maçında forma giydi.

Alex Song İddiası!
CjuY1RLWEAACUcg-532x370.jpg

Isterim hatta cok iyi bir transfer de olur ama bu sezon ligde sadece 12 macta forma giymesi yinede insani dusunduruyor.

Aspor dediyse dogrudur. HO, 5 senedir kurdugumuz hayal dursun baskan sayesinde gerceklesti.

Yalnız şimdi haberi izledim resmen kıvırmışlar öğrenildi vs. Tarzına dönmüşler , boş yani

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalcin Dümer dogrulamadan inanmam.

Beyler ciddi şekilde katkı sağlar. İnanmak istiyorum. Haberler çoğalmaya başladı. Dursun vizyonsuzunu düşündükçe inanmıyorum ama lütfen doğru olsun. Kanayan bölgemiz. Başlangıç bu şekilde ve bu seviyede devam ederse akabindeki transferler bir 5 yıl daha ambargo koyabiliriz. Meloda 28 inde gelmişti sanırım.. Hayırlı akşamlar tüm sevda ortaklarıma.

Hayırlı olsun camiamıza.

Melo-song cok guzel olur. Haydi dursun baskanim.

Şu an dzeko rossi balo Song isimleri çıkıyor da bu senaryo geçen sene de çıktı gibi hatırlıyorum ama filmin sonunu da :(

Müthiş bir transfer olur. Bizim beceriksiz yönetim transfer sezonuna böyle bir transferle başlarsa takdir ederim açıkacası. Alex Song önemli bir oyuncu. Yaşı da 28. Yani yaşlı değil. En az 3 sene çok ciddi katkılar sağlayabilir.

İmza atılmadan hayatta inanmam. Malum başımızda zar zor transfer ettiği oyuncunun evraklarını UEFA'ya fakslamaktan aciz adamlar var :red: Adam dedim de lafın gelişi...

cidden inanan var mı buna. kulüpte para yok para. kaldı ki bu gerizekalılar marketten domates alamaz.

Dzeko
Ben Ara
Song

Güzel isimler çıkıyor. Terim gelecek bence.

Geri
Üst Alt