Alex Song İddiası!

kulüpte para var mı yok mu görürüz çok yakın bir zamanda : )

cidden inanan var mı buna. kulüpte para yok para. kaldı ki bu gerizekalılar marketten domates alamaz.

Alex Song o kadar da imkansız değil şu anda. West Ham bile transfer edebiliyorsa, biz niye etmeyelim? Üstelik West Ham'da bile doğru dürüst şans bulamadı. Barça'nın da ihtiyacı yok. Yani şu anda gözden düşmüş bir oyuncu konumunda. Ama bizde her türlü iş yapar.

Alex Song o kadar da imkansız değil şu anda. West Ham bile transfer edebiliyorsa, biz niye etmeyelim? Üstelik West Ham'da bile doğru dürüst şans bulamadı. Barça'nın da ihtiyacı yok. Yani şu anda gözden düşmüş bir oyuncu konumunda. Ama bizde her türlü iş yapar.
West Ham bile transfer edebiliyorsa ne demek orası PL sen TSL gerekirse Bournemouth bile eder sen edemezsin bak muhtemelen takımın adını yanlış yazdım ama dediğim gibi vitrin farkı var arada

bu yıl haberi erken çıktı.

Renktaş adamlar sadece yayın gelirlerinden 85 milyon pound kazandı. Ayrıca henüz uefadan yeni ceza almışken bu tarz transferler yapmak garip olur. Bilmiyorum belki gerçekten garip işler döner ve bir şekilde getiririz ancak mevcut beceriksizlerle bunun olasılığını da çok düşük görüyorum şahsen.

Terim geliyor sanırım diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Diğer türlü çok zor bu tarz isimler ile anlaşılıp , ikna edilmesi.

Gerekirse Rigobert Song da girer araya. İnşallah transfer edebiliriz, çok iş görür.

Bu da iyice Pires gibi oldu.

Kariyeri bitene kadar bize gelecek her transfer döneminde.

Mukemmel olur

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

West Ham bile transfer edebiliyorsa ne demek orası PL sen TSL gerekirse Bournemouth bile eder sen edemezsin bak muhtemelen takımın adını yanlış yazdım ama dediğim gibi vitrin farkı var arada

West Ham kim yahu? Adamların gördüğü en büyük futbolcu kim? Ligleri karıştırma. Bu takım yakın geçmişte Drogba gibi dünya starı görmüş, kadrosunda hala Sneijder, Podolski, Muslera gibi önemli oyuncular taşıyor. Gelmiş West Ham alır, sen alamazsın diyorsun.

Insallah ama Dursun alamaz

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Yetmez ama evet. 1 tane de pırpır orta saha almak şart olur.

cok haklisin kardes, bu dursun yine bizimle oynuyor. alirsa ancak emrah bassan gibileri gelir onun disinda iyi isimler almaz bu dursun
zaten sabatoj etmeye geldi takimi, formalar agustosda cikiyor, transferler ihtiyac olmayan bolgelere yapiliyor . yani mantikli yaptigi birsey yok. unutmadan sponsor bile bulamadi 4 yildiz ve sampiyonlar ligine gitmemize ragmen ya simdi nerden bulacak sponsor?

Şu an dzeko rossi balo Song isimleri çıkıyor da bu senaryo geçen sene de çıktı gibi hatırlıyorum ama filmin sonunu da :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

yaşıuor muydu bu

Geri
Üst Alt