- 22 Kasım 2008
- 5.413
- 1
- 1.333
Olm dün de diyordum bugün de diyorum Alex Song gelirse ağır sanayi hamlesi yaparız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm dün de diyordum bugün de diyorum Alex Song gelirse ağır sanayi hamlesi yaparız
Gerrard,Henderson,Lucas ve Emre rotasyonuna bir de Song'u mu katacaklarmış?Pek sanmıyorum Liverpool'un istediğini.
Ağır Sanayi ?
Gelirse Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi ön libero olacak kendileri .
[media]https://www.youtube.com/watch?v=6sMS07yOyrs[/media]
Hantallığına vurgu yapmış Yasin. Servet vol2 demek istiyor.
Çok hantal olmadığı düşüncesindeyim . Tank gibi bir oyuncu . Hantallığını zeki olmasıyla kapatıyor genelde . Hamleleri , pozisyon alması yerinde bir oyuncu . Mm'lik ara pası atabilen bir oyuncu , top takibi yerinde . Bu dönemde Alex'ten daha iyisini alamayız .
Okur umarım kendisi de bunları. Bir istatistik gördüm Song'la ilgili. geçen gün de söylemiştim. Bir maçta 102'de 102 isabetli pasla oynamış.
Alex Song Milli takımda çok disiplinsizdi ama milli duygularda problem var zaten onların ülkede
Alex Song'u kim istemez,hele takımda heryer eksikken herkes ister.Ben çoğu isme fitim açıkcası,transfere açım artık.
Avrupada Melo toparlanmıs selcukla oynar orta sahada oyunu tutan oyun oynarız
ligde:
Muslera
Veysel Song Semih Hakan
Selçuk Melo
Olcan Wes Bruma
Burak
Oynarız bi süre, fakat santrafor eksiğimiz belli bu sebeple alex tarzı bi isim alacağımızı nedense düşünmüyorum ya da o ayarda.Yoksa santrafor anca alternatif yaşlı veya çok genç isim olmak zorunda