Alex Song'da Anlaşma Yakın

Olm dün de diyordum bugün de diyorum Alex Song gelirse ağır sanayi hamlesi yaparız

Gerrard,Henderson,Lucas ve Emre rotasyonuna bir de Song'u mu katacaklarmış?Pek sanmıyorum Liverpool'un istediğini.

Koy bunu melonun yanına gönder Selçuk'u kulübeye akıllansın. Adam formayı çantada keklik görüyor oysa aslanın ağzında olmalı ki aldığı maaşın hakkını versin

hep birileri geliyor ama imza yok artık transferlerin bir an önce bitirilmesi şart zaman aleyhimize

Yönetimin Transfer politikasını beğenmiyorum. Günlük ve anlık değişen kararlar kafalarda soru işareti oluşturuyor. İnşallah faydalı olur..

Hantallığına vurgu yapmış Yasin. Servet vol2 demek istiyor.

Çok hantal olmadığı düşüncesindeyim . Tank gibi bir oyuncu . Hantallığını zeki olmasıyla kapatıyor genelde . Hamleleri , pozisyon alması yerinde bir oyuncu . Mm'lik ara pası atabilen bir oyuncu , top takibi yerinde . Bu dönemde Alex'ten daha iyisini alamayız .

Çok hantal olmadığı düşüncesindeyim . Tank gibi bir oyuncu . Hantallığını zeki olmasıyla kapatıyor genelde . Hamleleri , pozisyon alması yerinde bir oyuncu . Mm'lik ara pası atabilen bir oyuncu , top takibi yerinde . Bu dönemde Alex'ten daha iyisini alamayız .

Okur umarım kendisi de bunları. Bir istatistik gördüm Song'la ilgili. geçen gün de söylemiştim. Bir maçta 102'de 102 isabetli pasla oynamış.

Alex Song Milli takımda çok disiplinsizdi ama milli duygularda problem var zaten onların ülkede :D

Alex Song'u kim istemez,hele takımda heryer eksikken herkes ister.Ben çoğu isme fitim açıkcası,transfere açım artık.

Avrupada Melo toparlanmıs selcukla oynar orta sahada oyunu tutan oyun oynarız

ligde:

Muslera

Veysel Song Semih Hakan

Selçuk Melo

Olcan Wes Bruma

Burak

Oynarız bi süre, fakat santrafor eksiğimiz belli bu sebeple alex tarzı bi isim alacağımızı nedense düşünmüyorum ya da o ayarda.Yoksa santrafor anca alternatif yaşlı veya çok genç isim olmak zorunda

melo dururken o pozısyonda bu transferın ne ıse yarayacagını merak edıyorum hele su 5+3 sacmalıgı oldugu ulkede

prandellı ıyı bır hoca olduguna ınanmasam karsı cıkardım ama vardır bı bıldıgı herhalde

haber buyuk ıhtımallede fake'dır gercı

Alex Song Milli takımda çok disiplinsizdi ama milli duygularda problem var zaten onların ülkede :D

Alex Song'u kim istemez,hele takımda heryer eksikken herkes ister.Ben çoğu isme fitim açıkcası,transfere açım artık.

Avrupada Melo toparlanmıs selcukla oynar orta sahada oyunu tutan oyun oynarız

ligde:

Muslera

Veysel Song Semih Hakan

Selçuk Melo

Olcan Wes Bruma

Burak

Oynarız bi süre, fakat santrafor eksiğimiz belli bu sebeple alex tarzı bi isim alacağımızı nedense düşünmüyorum ya da o ayarda.Yoksa santrafor anca alternatif yaşlı veya çok genç isim olmak zorunda

muslera

---semıh song balta---

vaysal?-melo-selcuk sıgırı-telles

------------sneıjder------

--------bruma-burak--------

soyle bıseymı dusunuyor prandellı acaba

Geri
Üst Alt