Alex Song'da Anlaşma Yakın

Yapabilecegimiz en iyi hamlelerden biri olur.

Gesendet von meinem LG G3

muslera

---semıh song balta---

vaysal?-melo-selcuk sıgırı-telles

------------sneıjder------

--------bruma-burak--------

soyle bıseymı dusunuyor prandellı acaba

Aman Allah Korusun.

- Muslera

---- Semih Song Balta

--------- Veysel-Melo-Selçuk-Olcan

Wes

--- Soldado Burak​

Fena gitmez ama.Bruma 2.Yarı gireri,Yav fantazi kadrolara karşıyım riske gerek yok sağlam santrafor-kanatforvet alalım

----------------Muslera-----------------

Veysel--Semih-------Koray----Olcan

--------------Melo----Selçuk-----------

Podolski-------Wes----------Bruma

-----------------Burak------------------​

Yeter Bize,Telles falan kendini toplayamaz uzun bi süre.Ha böyle bi kadroda yapacağımızı sanmıyorum,ağzımızı yormaya gerek yok aslında tahmin ettiğim gibi olursa tarığa 4 milyon € , Almeida ile 2 yıllık sözleşme imzalayıp harika transfer dönemini kapatırız ki yönetim beni öyle bi hale getirdiki onlarada fitim :D Transfer olsun yeter yani , ciddi ciddi yapamayabiliriz diye düşünmekteyim.Umarım başkan sözünü tutar

Aman Allah Korusun.

- Muslera

---- Semih Song Balta

--------- Veysel-Melo-Selçuk-Olcan

Wes

--- Soldado Burak​

Fena gitmez ama.Bruma 2.Yarı gireri,Yav fantazi kadrolara karşıyım riske gerek yok sağlam santrafor-kanatforvet alalım

----------------Muslera-----------------

Veysel--Semih-------Koray----Olcan

--------------Melo----Selçuk-----------

Podolski-------Wes----------Bruma

-----------------Burak------------------​

ne podolskısı ne soldadosu yaw

para yok para

gayet ıyı:

muslera

---semıh song balta---

vaysal?-melo-selcuk sıgırı-telles

------------sneıjder------

--------bruma-burak--------

Çok mantıklı hamle olur.

Melo ve Selçuk'u öne salarak sadece ofansif kullanma şansımız olacak. Takımı önde oynatacak ve merkezi hucüm bölgesine yaklaştırmak mümkün olacak.

...........muslera

-veysel-semih-balta(koray)-olcan

----------------song------------------

----------melo---selçuk-------------

--------------W.S.10---------------

----------Transfer---Burak-------

Muslera

Chedjou-Song-Semih

Veysel-Selçuk-Melo-Olcan

Sneijder

Pato-Burak​

düşünürken kalp ritmim bozuldu o derece.

s

Muslera

Tarık ---- Semih ---- Hakan

Melo-------Song

Olcan--------Selçuk---------Sinan G.(Yasin Ö.)

Sneijder

Yabancı Striker

Çok mantıklı hamle olur.

Melo ve Selçuk'u öne salarak sadece ofansif kullanma şansımız olacak. Takımı önde oynatacak ve merkezi hucüm bölgesine yaklaştırmak mümkün olacak.

Song, stoperlerin hemen önünde gayet verimli oynayacaktır, katılıyorum...Ancak Melo da orada oynadığı zaman en yüksek performansını verebiliyor; Melo bir pozisyon öne kaydırıldığında enerjisini ekonomik kullanamıyor genellikle ve herşeyi birden yapmak isterken dağılıyor...

Stoperlerin önünde çift çapa olarak Song-Melo oynaması muhtemeldir, o zamanda Sneijder ında varlığında Selçuk kenarda kalır, Song-Melo-Sneijder dan hangisi olmasa Selçuk orayı ikame eder; bu daha mantıklı geliyor bana...

Gerrard,Henderson,Lucas ve Emre rotasyonuna bir de Song'u mu katacaklarmış?Pek sanmıyorum Liverpool'un istediğini.

Gerard dahil(şu anda) hiçbiri Song ayarında değil hardeşim ama bence de almayacaklar tabi Joe Allen'da var. Biz alırsak bence galatasaray tarihinin en iyi transferler listesine girer Arsenal'de ki Song duruyorsa tabi hala. Orta saha düşünüyor bence Prandelli defansta kullanacağını sanmıyorum Selçuk-Melo fazla yumuşak kalıyor. Saçma salak konuşuyordu millette Mancini bunu gördüğü için sürekli oynatıyordu Ceyhun'u mecburiyetten.

Gelirse defans acimizdan biraz daha guclenecektir.Melo hucuma biraz daha katki sglar.

Eger song West Hama giderse delilik yapmis olmali biz sampiyonlar liginde oynayacagiz vergi fazla yok hayatin tadini cikartacan ne isin var ingilterede kiytirik takimda.

Tabii gelsin de 5 yabancı 11 iken, hangi yabancıyı kesecek acaba.? Yabancı forvette geleceğini düşünürsek..

Gerard dahil(şu anda) hiçbiri Song ayarında değil hardeşim ama bence de almayacaklar tabi Joe Allen'da var. Biz alırsak bence galatasaray tarihinin en iyi transferler listesine girer Arsenal'de ki Song duruyorsa tabi hala. Orta saha düşünüyor bence Prandelli defansta kullanacağını sanmıyorum Selçuk-Melo fazla yumuşak kalıyor. Saçma salak konuşuyordu millette Mancini bunu gördüğü için sürekli oynatıyordu Ceyhun'u mecburiyetten.

Olm sen bakma bana ben almamaları için bahane üretiyorum kendimce.Büyük direnç katar ortasahalarına biliyorum.Ama bize çok büyük rahatlık getirecek,Selçuk'tan kurtaracak.

Geri
Üst Alt