GSCimbom
Alex Telles Geri Dönüyor!
Arif Çelik

Alex Telles Geri Dönüyor!

Arif Çelik ·

Cevap
52
Okunma
3K
Sayfa
1/3

Arif Çelik

Hocaların Hocası
https://cdn-*********************.sozcu.com.tr/*********************-resimler/2016/03/alex-telles-26-03.jpg

İtalyan ekibi Inter, sezon başında kiraladığı Alex Telles'in ‘8.5 milyon Euro’luk’ satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı.

Bu sezonu futbolcu satarak ve ekonomisini düzelterek geçiren Galatasaray’a İtalya’dan kötü haber geldi. Yazın Alex Telles’i 1.3 milyon Euro’luk bedel karşılığında Inter’e kiralayan sarı-kırmızılılar, Brezilyalı futbolcunun satın alma opsiyonunu ise 8.5 milyon Euro olarak belirlemişti. Ancak tıpkı Galatasaray gibi UEFA’nın yakından izlediği İtalyan ekibi para harcamaktan kaçıyor.

3 ASİSTİ VAR

Eski Galatasaraylı Roberto Mancini’nin başında bulunduğu Inter, yıldız sol bek için belirlenen satın alma opsiyonunu ödememe kararı aldı. Bunun üzerine Galatasaray beklediği 8.5 milyon Euro’luk gelirden olurken, Alex Telles de yeni sezona sarı-kırmızılı forma altında girmiş olacak. Bugüne kadar İtalya’da 22 maça çıkan Telles hiç gol atamazken 3 asist yaptı.

Kaynak: ********************* Spor

PORTAL HABERİ
​

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gelirse ligin en iyi sol beki olacaktır şüphesiz

Bir de beğenmeyenler var

Carole gecen sezon ligdeki 38 macin 37 tanesinde oynamis. Hepsinde de 90 dakika oynamis.

Hamzanin "yaz kampini" gördükten sonra adamin adelesi yalama oldu. Sirf Carole olsa iyi, takimin yarisi ayni sakatliklari yasadi bu sezon.

Ben Telles'i beğenenlerdenim. Zaten düzgün transfer yapamayacağımız da apaçık belliyken en azından Bruma ile birlikte taraftarda bir nebze heyecan yaratabilecek bu iki oyuncunun geri dönmesinin çok iyi olacağına inanıyorum.

Muslera
Linnes - Chedjou - Transfer - Telles
Transfer - Transfer/Selçuk
Sinan/Bruma - Sneijder - Podolski
Transfer/Podolski/Sinan
​

Aslında kale ve forvet arkası dışında bütün pozisyonlara transfer ihtiyacımız var. Ancak gördüğünüz gibi bir forvet, orta saha ve stoper inanılmaz öncelikli. Kadroyu yenileyebilecek durumda olmadığımız da belliyken transfer ihtiyacı olan ikincil bölgelere hiç para vermeden oyuncu katabilmek güzel olur ki bu iki isim de taraftarın bir şeyler beklediği oyuncular. Ortaya konan kötü oyundan dolayı çoğumuzun maçları izlemek bile canı istemiyor. Bu tarz beklenti içinde olduğumuz oyuncuları görmek maçları izlemek için tek sebebimiz olabiliyor. Yukarıda yazdığım kadroyu oluşturabilirsek önümüzdeki sezon şampiyon olabilir miyiz bilmiyorum ama en azından geçen sezonki Beşiktaş gibi şampiyon olamasa da sahada güzel bir oyun ortaya koymaya çalışan bir takım izleyeceğimizi düşünüyorum.

Edit: Sezon başında evlatçı takımın tek düzgün rotasyonlu bölgesi sol beki bozmasaydı artan rekabetten dolayı hem Carole hem Telles daha iyi bir seviyede olabilirdi.

Son düzenleme:
Geri