Alex Telles İle Görüşmelere Başlandığı Borsaya Bildirildi!

Aslında alacaktın kolarovu bakacaktın rahatına neyse

Sent from my iPhone using Tapatalk

taraftar cok buyuk beklentiler icine girdi bu cucuga karsi cok buyuk baski olacak ustuna umarim altinden kalkarda uzun yillar takimizda fayda saglar

Sabri ile birlikte 3'lü çektirirler mi acaba ? ( Merak ettiğim olaya bak :D )

Yıllardır beklediğimiz sol bek, isterse hiç oynamasın, artık bir sol bekimiz varya değmeyin keyfime bundan sonra Vız gelir Telles gider, :)

uzun yıllardan sonra bir solbek aldık ya, beklenti falan bile yok bence, nefes alsın yeter modundayız

Telles'ler birlikte Erdin de gelsin de şu millet doysun dinamik sol beke...:D Tellesten çok umutluyum daha adamın 1 maçını canlı izlemedim nedir bu sevinç anlamadım gitti..

şükürler olsun

23 sene sonra basketbol şampiyonluğu

50 sene sonrada solbek gördük

bide ŞL şampiyonluğu görelim de tam olsun

3-5-2 bizim icin en ideal format. Tempoyu ancak oyle tutarsin. Rakibe yakin oynayacaksin bu kadar basit... erdin de gelsin sol taraf bindirme bindirme gideriz. No puropblemm.

3-5-2 bizim icin en ideal format. Tempoyu ancak oyle tutarsin. Rakibe yakin oynayacaksin bu kadar basit.

Bu sistemle birlikte futbol kalitesinde bir yükselişin olduğunu söyleyebilirim. Daha efektif bir oyun anlayışı izliyoruz. Lakin yarı sahamızdaki derin boşluklar korkutuyor insanı. 5'linin her iki kanadında oynayanların ve alternatiflerinin çok hızlı oyuncular olması lazım.

İşin özeti riskli bir sistem. Hele defans güvenliğini ön planda tutan İtalyan ekolü bir hoca için.

3-5-2 bizim icin en ideal format. Tempoyu ancak oyle tutarsin. Rakibe yakin oynayacaksin bu kadar basit... erdin de gelsin sol taraf bindirme bindirme gideriz. No puropblemm.

Ne Bruma ne Aydın ne Burak hiçbir şekilde kanatlardan etkili olamadık ilk yarı.. Belki 3-5-2 ile bir nebze bu sorunu çözeriz.. Ama burada da ciddi stoper sıkıntımız oluyor Semih dışındaa yazacak adam bulamıyorum..

telles uçağa kesin bindi mi? geçen seferki gibi olmasın..

170120141124208912234.jpg

Geri
Üst Alt