Alex Telles İlk Golünü Attı!

seneye duymak istediğimiz "telles pasını attı,bruma müthiş çalım sneijder tekrar pas ve GOL ! Alex Telles! Muhteşem 3lü şov. bu arada gol sevincine seneyeki yabancı ÇİLEĞİMİZ de katılıyor:D

gol den önemli olan benim icin oraya kadar bindirmesi ve ataka katki saglamak istemesi, hakan sneijdere atti pas dan sonra bir yerli sol bek ne yapardi o an? bence hala defansda dururdu, ben biraz dinleniyim havasinda olurdu.

Telles'in bu kadar etkili oynamasının en önemli nedeni Sneijder. Çocukta yeteneğin alası var ve Sneijder bu çocuğu nasıl coşturacağını iyi biliyor.

Abartılar başladı. Hücumda etkili ama savunması ciddi anlamda kötü. Pozisyon bilgisi neredeyse hiç yok şimdilik.

realin ilgilendiğine dair bizim basın marca'yı kaynak göstermiş lakin ben marca'da öyle bir haber bulamadım. Gazete'de mi yazıyo acaba.

Ikinci haftasinda 20M'a satiyorsak Bale fiyatina yollariz Madrid'e :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Sneijder'le kanatta iyi anlaşıyorlar. İyi besliyor bu çocuğu Sneijder.

Sol kanat otoban olur

--------------------

Bruma-------------------

---------Sneijder----------

Telles--------------------

Gremio'dan Galatasaray'a transfer olan ve son Akhisar maçında ilk golünü kaydeden Alex Telles, Real Madrid'in transfer listesine girdi.(DHA)

la adam ne zaman genç , üst düzey oyuncu bulsak doyamadan gidiyor başlarım böyle işe Bruma Allahtan sakatlandı diyesim geliyor :)

Telles,Bruma,Semih,Koray bunlar bizim geleceğimiz seneye bu 4lünün değişilmez oyuncularımız olacağını düşünüyorum

Geri
Üst Alt