Alex Telles İstanbul'a Ayak Bastı

Genelde her topcu da soy isim söylenir ama bu adamda nedense herkesin "Aleks" diyesi geliyor...

Ben adama Alex diyorum beyler siz ne derseniz diyin :)

Neden, Turkiye'de genellikle ilk isim kullanilmaz mi? Brezilyalilar da bazen ilk isim kullaniyorlar, Ronaldo, Neymar mesela. Su an Brezilya milli takiminin kadrosuna baksan yari yariya ilk adiyla anilanlar.

Ama bu adam bir kere Alex Telles diye unlu olmus, herhalde baska Alex'lerle karismasin diye. :) Gine de Alex Telles diyorlar da Telles demiyorlar mesela.

Fener'e de basmak nasip olsun, hayırlı olsun..

Hala inanamiyorum kac seneden sonra BIR SOL BEK aldik !!! Hayirli olsun, bizlero utandirma Alexcigim :) Herkes senden cok umutlu ve snei cok sevdi.

Bana baya bir sempatik geldi videolarda.

Maç izlemekle ne alakası var bunun ? Adam anlı şanlı getirdiler o kadar para verdiler ne diye. Kariyeri bir başarı olmayan bir futbolcu. Her neyse bakıcaz görücez

Adam 22 yaşında ne kariyer bekliyorsun. Ayrıca kariyer dediğimizde bir drogba bir wesley gib olmalı. Kariyer öyle oynadığı takımla bir anda olacak iş değil. Bu işler uzun solukludur.

Ayrıca Drogba fransadan chelse ye gittiğinde, muslera bize geldiğinde çokmu kariyerliydi. Önemli olan kumaşı. Ha bana kumaşı iyi değil dersen anlarımda kariyer demen çok yanlış. Kariyerle transfer hiçbir zaman doğru orantılı değildir. Ve %100 tutacak demek değildir.

███▓▒Tapatalk▒▓███

Adam 22 yaşında ne kariyer bekliyorsun. Ayrıca kariyer dediğimizde bir drogba bir wesley gib olmalı. Kariyer öyle oynadığı takımla bir anda olacak iş değil. Bu işler uzun solukludur.

Ayrıca Drogba fransadan chelse ye gittiğinde, muslera bize geldiğinde çokmu kariyerliydi. Önemli olan kumaşı. Ha bana kumaşı iyi değil dersen anlarımda kariyer demen çok yanlış. Kariyerle transfer hiçbir zaman doğru orantılı değildir.

███▓▒Tapatalk▒▓███

Saglam bir zemini olsa Galatasaray'dan önce kapan olur adam Brezilyalı.

Tarık Çamdal'ı da alıp alternatifi bol bir kadro kurulmalı.

Sezon sonu artık kambur haline gelen

Aykut

Sabri

Hakan

Aydın

gibi isimlerin bu takımda olmaması dileği ile.Riera ve Eboue'nin yerine de 1 adet kaliteli yabancı alınabilir.

şimdi riera böyle yapıyor "velis velis velis"

bunlar çipetpet ama lezzeli çipetpet değil

alex telles gelince cibili cibili şuaakk şuaakkk şuaakkkkkk

bunlar lezzetli çipetpet

hadi yavrum alex telles 6 lı 7 li zırrr aniyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sonra drogba geliyor hadi yavrum bi daha vurrrrrrrrrr şak şak şak

Geri
Üst Alt