Alex Telles İstanbul'a Ayak Bastı

Saglam bir zemini olsa Galatasaray'dan önce kapan olur adam Brezilyalı.

Bu kadar negatif olmamak lazim. Cocuk daha genc ve yeni parlamaya baslamis, ilgileneni de varmis, bizim zamanlamamiz iyi gelmis olabilir.

Insanlar cok takiliyor "daha milli bile olmamis" diye ama ornegin bu forumda da adi gecen Dede mesela, parlayip da milli takima girmeden once yedek kulubesinden cikamayan bir adammis, bir macta birisi sakatlaninca oyuna alinmis, o macta cok iyi oynayinca sans bulmus, sonra milli olmus, ondan once hic yok. Simdi Brezilya'nin en iyi stoperlerinden deniyor ama o da hala Brezilya'da oynuyor. Olur boyle seyler bazen.

Ayrica Alex Telles icin "Brezilya'da yilin 11'ine secildi" diyorlar ya, ben gittim baktim nedir bu diye, bunu secen basin mensuplari, Brezilya milli takimina son donemde cagrilmis futbolcular ve teknik adamlari, ve Serie A'da ki takimlarin teknik adamlari. Rastgele birsey degil yani, bu yilin 11'ini duzenleyen de Brezilya'nin resmi futbol federasyonu, oyle uyduruk bir gazete filan degil. Cocuk yetenekli.

Telles bu saatte nette ne geziyo la :) ins den foto begeniyo :) antreman yok mu yarın

Tapatalk

Hayirli evlat :bid:

Boş transfer diyen olmuş. Nasıl iyi mi kötü mü oynadıktan sonra değerlendirmek en sağlıklısı.

Sadece transfermarkt değerine bakıp karar vermek yanlış. Eğer o işe girişilecekse.

Dünyanın en iyi 2-3 sağ bekinden biri olan Dani Alves 21 yaşında iken değeri 2 Milyon Euro'imiş.

Keza Maicon'un da benzer.Yine şu an transfer yapsa değeri 20-25 Milyon Euro oalcak Alex Sandro'da 1.8 Milyon Euro imiş 20 yaşında.

Bu çocuk da eğer kumaşı iyiyse iyi yerlere gelecektir.

İzleyip görelim. Tekrardan hayırlı olsun. Maliyetini de öğrenirsek iyi olacak.

Sabrinin değeri de 2.5 milyon euro görünüyor transfermarkt'i ciddiye alacaksak işimiz var

Yav bu yabancıların transfer politikalarını çok gözünüzde büyütüyosnuz eski bir mesajımda da söyledim, iyi olsa bizden önce kaparlardı gibi söylemlerin içi gerçekten boş, şuanda aktif futbol oynayan en iyi 5(veya 10) futbolcudan biri olan ribery nasıl geldi ozaman bu takıma ? O süpersonik Avrupa takımları burunlarının dibindeki adamı keşfedememişler mi ? Kaldı ki bahsettiğimiz adam ribery yani sıradan bir adam değil

[media]https://www.youtube.com/watch?v=wSkMqwCYZs8[/media]

Adamı maymuna çevirdiler gelir gelmez, birde ''İstanbulu nasıl buldun dünyanın en güzel şehri değil mi'' sorusu soruldumu bu iş tamamdır, nasıl kafamıza işlediyse artık bu olay aslında boğaz manzarasından başka bi numarası olmayan oldukça yavan bir şehir, ne şehir planlaması var, ne kendine has mimarisi var... Evet konuyla pek alakası olmadığını farkettim yazdığımın lakin yazmış bulundum.

Brazilyada cocuk ne guzel kizlar ayarlamistir. Bizim burada anca bulent ersoylara denk gelir

Alex Telles bize resmi olarak gelirse değeri artar bir süre sonra. Gerçi yine de önemsiz.

Dany'nin gitmesimi bekleniyor?

Türk statüsünde oynaması kesin olmasa transfer etmezlerdi. Bu konuda problem olduğunu zannetmiyorum. Hiç birimiz pek umursamıyoruz ama bizi şaşırtır inşallah.

Geri
Üst Alt