Alex Telles İstanbul'a Ayak Bastı

bizim için

bir solbekin İstanbula ayak basması

Neil Armstrong'un aya ayak basmasından daha önemli bir olay

Yabancı kontenjanını böyle bir futbolcu ile doldurmak, hele hele yabancı sınırlamasının olduğu bu dönemde abesle iştigal olur.

Sol bek mevkiisinde doğrudan ilk onbir oynayabilecek herhangi bir yerli olmadığına göre gayet yerinde bir transfer.

Arkadaş adam imza atmayı mı bilmiyor bari parmak bastırın yeter artık bitsin şu sol bek çilemiz..

Adamı rehin mi aldık, fidye felan mı istiyoruz acaba. Sahaya inmedide daha.

███▓▒Tapatalk▒▓███

Bizim transferler ayrı bi olay yemin ediyorum. Kimilerinin pazarlığının bitmesini bekleriz ayrı bi dert,kimi KAPA bildirilir acaba alabilecek miyiz deriz bu ayrı bi dert,Kimi İstanbula gelir forma giyer açıklanmaz anlaştık diye bu daha başka bi dert. Çok garip bi klübüz

Bizim transferler ayrı bi olay yemin ediyorum. Kimilerinin pazarlığının bitmesini bekleriz ayrı bi dert,kimi KAPA bildirilir acaba alabilecek miyiz deriz bu ayrı bi dert,Kimi İstanbula gelir forma giyer açıklanmaz anlaştık diye bu daha başka bi dert. Çok garip bi klübüz
hakkaten yaa shakiriyi almıştık podolskiyi almıştık kapa bildirdik sonra patladı insan korkuyor valla

Bir işte bize 9 doğurtturulmadan bitsin. Adamı Kumkapıyı gezidirmek için getirdik heralde.

İyi işler başarır sol bek sıkıntısını halletmiş oluruz bu transfer ile.

Sinyor Mancini: " Telles çarşamba günü Antalya’ya gelirse bizi bulamayacak. Bir an önce gelip, arkadaşları ile çalışmasını umuyoruz. ”

Önemli olan Antalya'ya ayak basıp takım ile çalışmalara başlaması.

Eğitim şart.

bu brezilyaylılar tam çingene gibi her halde bu ne yüzsüzlük klüp ün gönlünü gördük şimdide menejer bir şey istiyor galiba

Geri
Üst Alt