Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Adnan'ın defansif özellikleri çok zayıf. Haa Telles'in de defansif özellikleri çok ahım şahım sayılmaz ama Ali Adnan'a göre daha iyi. Fakat ofansif olarak Ali Adnan üstün. Ayrıca bildiğim kadar Ali Adnan 300-500 bin civarı bir fiyata transfer olmuş. Telles'e göre çok ucuz. Ve Telles'ten fazla eksiği yok hatta artıları bile var.
Ali Adnan'ın defansif özellikleri çok zayıf. Haa Telles'in de defansif özellikleri çok ahım şahım sayılmaz ama Ali Adnan'a göre daha iyi. Fakat ofansif olarak Ali Adnan üstün. Ayrıca bildiğim kadar Ali Adnan 300-500 bin civarı bir fiyata transfer olmuş. Telles'e göre çok ucuz. Ve Telles'ten fazla eksiği yok hatta artıları bile var.
En önemli nokta ise Ali Adnan yerli statüsünde oynuyor ? diye biliyorum ben.
En önemli nokta ise Ali Adnan yerli statüsünde oynuyor ? diye biliyorum ben.
yok yabancı
Hayır, yabancı. Yerli olarak oynayabilse zaten şu anda bütün kulüpler peşinde koşardı.![]()
Adi bizimle anilinca öyle haberleri cikiyordu, yerli statüsünde oynuyor saniyordum ben. Zaten Türkmen bu cocuk, arastirinca Türkiye'de yasayan akrabalari vs. briseyler cikar, pasaport cikarma islemi yapilir.
öyle bir durum varsa biz türk yaparız gerçi hajorivici yapabildik mi tartışılır yada milleti yediler sercanın akrabası diye![]()
Sarı kırmızılı kulüp, yabancı kontenjanındaki sıkıntıdan dolayı genç oyuncu için Türk pasaportuyla alakalı temaslara başlayacaktı. Ancak yönetim, takımdaki yabancı oyuncuların bazıları ile yolları ayırıp Hajrovic'e yer açmayı tercih etti. Böylece Boşnak oyuncunun ligin ikinci yarısında yabancı statüsünde oynama durumu ortaya çıktı.