Alex Telles mi Ali Adnan mı?

savaşçı topçu istemiyormuydunuz alın size savaşçı eli silah tutuyor adamın :asd:

Ali Adnan'ın defansif özellikleri çok zayıf. Haa Telles'in de defansif özellikleri çok ahım şahım sayılmaz ama Ali Adnan'a göre daha iyi. Fakat ofansif olarak Ali Adnan üstün. Ayrıca bildiğim kadar Ali Adnan 300-500 bin civarı bir fiyata transfer olmuş. Telles'e göre çok ucuz. Ve Telles'ten fazla eksiği yok hatta artıları bile var.

Ali Adnan'ın defansif özellikleri çok zayıf. Haa Telles'in de defansif özellikleri çok ahım şahım sayılmaz ama Ali Adnan'a göre daha iyi. Fakat ofansif olarak Ali Adnan üstün. Ayrıca bildiğim kadar Ali Adnan 300-500 bin civarı bir fiyata transfer olmuş. Telles'e göre çok ucuz. Ve Telles'ten fazla eksiği yok hatta artıları bile var.

aynen reyiz ali adnan fizik olarak çok daha güçlü telles'den ikili mücadelelerde bırakmıyor şutu var ortaları iyi şişiriyor caner tarzı biraz telles dağınık bek biraz ne deli hücumcu ne sağlam savunmacı hayal kırıklığı oldu bende ama yinede ümitliyim telles'ten...

Ali adnan cünkü kendisi ülkesi icin canını feda edebilir ! düşünsene gs icin neler yapmaz

En önemli nokta ise Ali Adnan yerli statüsünde oynuyor ? diye biliyorum ben.

Bu kıyas iki taraf içinde haksızlık olur. Geçen sene bu forumdaki herkes Telles in 1800 dakikaya yakın Galatasaray daki performansını izledi. Bu süre onun güçlü ve güçsüz yönlerini değerlendirmek için yeterli. Peki forumda Ali Adnan ın Rize deki toplam 500 dakikasını izleyen kaç kişi vardır?

Telles umarım bu sene patlama yapar yoksa sıradan bir Sol bek olarak kalacak.

Şuan itibari ile skora etkisi ve desteği ile Ali Adnan çok çok önde.

Adi bizimle anilinca öyle haberleri cikiyordu, yerli statüsünde oynuyor saniyordum ben. Zaten Türkmen bu cocuk, arastirinca Türkiye'de yasayan akrabalari vs. briseyler cikar, pasaport cikarma islemi yapilir.

öyle bir durum varsa biz türk yaparız gerçi hajorivici yapabildik mi tartışılır yada milleti yediler sercanın akrabası diye :D

öyle bir durum varsa biz türk yaparız gerçi hajorivici yapabildik mi tartışılır yada milleti yediler sercanın akrabası diye :D

Hayroyu Türk yapmak icin ugrasmadiki bizimkiler, önümzdeki sezon baslayinca Türk yapacaklardi.

Sarı kırmızılı kulüp, yabancı kontenjanındaki sıkıntıdan dolayı genç oyuncu için Türk pasaportuyla alakalı temaslara başlayacaktı. Ancak yönetim, takımdaki yabancı oyuncuların bazıları ile yolları ayırıp Hajrovic'e yer açmayı tercih etti. Böylece Boşnak oyuncunun ligin ikinci yarısında yabancı statüsünde oynama durumu ortaya çıktı.

İstediği kadar skora katkısı olsun. Bizde oynamakla Rize'de oynamak aynı mı?

Ali Adnan'ın hücümu daha iyi demişsiniz de adam Rize'de oynuyor.Rize'ye yapılan savunma ile bize yapılan savunma bir mi?Tabi ki Adnanın hücümü daha iyi gözükür.Adamın önü alabildiğine boşluk.Koşup gider.Ama Telles'in önünde en az 3 adam oluyor.Ayrıca bizim maçta Bruma'yı hiç tutamamıştı Adnan.Kaç kere sağından atıp solundan geçti Bruma.Bir pozisyonda da hatta kırmızı kartlık girmişti Brumaya

Telles tabi ki. Telles inisli cikisli bir performans gostersede ozellikle Chelsea maclarinda ne kadar etkili ve iyi oynayabilecegini gosterdi. Ligde de 4-5 Mac disinda iyiydi zaten bence ama sezona kotu basladi bu sene. Toparlar

Bence Ali Adnan, tahminimce bu Telles fos olacak gibi duruyor.

Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Tapatalk

Geri
Üst Alt