Alex Telles'in Brezilya Pasaportu Olmasa

Sukru gene kendi kendini rezil etmis.

Bugün denk geldim. Carole'nin açtığı ortalarda olmayan golleri izledim. Eğer bu sene sağlam bir forveti geçiyorum ortalama bir forvet bile olsaymış Carole de o forvet de kariyer rekoru kırabilirmiş. Yüzde yüzlük ''en az 15'' tane atamadığımız gol var. Başrolde ise hep Umut denen hıyar. Carole gerçekten orta konusunda Telles'in çok çok önünde. O pozisyonlarda Telles'in ben o tür ortalar açtığını hiç görmedim. Fizik olarak zaten Carole, Telles'i geçiyorum açık ara elimizdeki en iyi oyuncu. Fizik olarak da taş gibi.

Sonuç olarak Telles'in eğer Brezilya pasaportu olmasa bu bahsedilen rakamların yarısını bile teklif edecek bir oyuncu değil bana kalırsa.

Carole'den iyi tek özelliği topla bence ondan daha iyi hareket etmesi denebilir. Dar alanlarda topla daha iyi çıkıyor gibi gördüm ben. Onun haricinde Carole'den hiçbir artısı yok Bre pasaportu olmasa. Porto'ya gidip de bugüne kadar hiç görmediğimiz o işleri yapıp da piyasasını katlarsa bir şey diyemem fakat o ışık yok bence...

olaya bir de soyle bakabiliriz.

eger turk olsaydi 2021 yilina kadar senelik 3 milyon eurodan anlasma yapilmisti.

Insallah satilmistir harbiden.

6.5 milyon tellesten cok daha onemli bizim icin.

hayir degil bence cunku o para ne bileyim deniz kadah, emre gural ve turevlerine verilecektir.

bkz: serdar aziz, emrah bassan, sabri, hamit, vs.

dursuna hic bir sekilde para ve kaynak verilmemelidir. onun icin insallah satilmaz.

umurumda degil. isterlerse bir tane transfer yapilmasin (bizim icin daha iyi olur) cunku gelecek herifler serdar gibi, emrah gibi, sabri gibi bombos herifler olacaklardir.

Son düzenleme:
Telles'ten gelen para cöplere gitti. Eldeki Carolün hali de ortada. Alparslan Erdem'in 1 seviye üstü.

Telles i göklere çıkartıyor millet asist yapıyor diye. Asistlerin hepsi duran toplardan gelmesi kimse takip etmediği anlamına getiriyor nedense. Adam vasat sol bek, iyi-vasat üstü sol açık ve iyi duran top kesicisi. Satılması iyi oldu.

Malca bir konu.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tellesin portoda birkac macını izledim eskiye göre azda olsa gelisim var mesela bizdeki carole denen çöpten daha iyi

bek dedigin önce savunma yapmayı bilmeli bizdeki carole ise gol yedirme hata yapmada profesör

İyi bir paraya satsınlarda %10 umuzu alalım.

tellesin portoda birkac macını izledim eskiye göre azda olsa gelisim var mesela bizdeki carole denen çöpten daha iyi

bek dedigin önce savunma yapmayı bilmeli bizdeki carole ise gol yedirme hata yapmada profesör

Carole yerine orada linnes oynamalı aslında.Adana maçında yanlış hatırlamıyorsam linnes sol bek oynamıştı.Daha önce iyi oynadığı maçlarda hep solda başarılı maçlar çıkardı.

Geri
Üst Alt