- 26 Kasım 2012
- 179.037
- 240.980
- 5.688
GS daki her macini, bizim sahadakileri basin tribunun yanindan.( 401)
Interdeki bazi maclarini .
Sen?
sukru pert
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen?
Sen?
Bugün denk geldim. Carole'nin açtığı ortalarda olmayan golleri izledim. Eğer bu sene sağlam bir forveti geçiyorum ortalama bir forvet bile olsaymış Carole de o forvet de kariyer rekoru kırabilirmiş. Yüzde yüzlük ''en az 15'' tane atamadığımız gol var. Başrolde ise hep Umut denen hıyar. Carole gerçekten orta konusunda Telles'in çok çok önünde. O pozisyonlarda Telles'in ben o tür ortalar açtığını hiç görmedim. Fizik olarak zaten Carole, Telles'i geçiyorum açık ara elimizdeki en iyi oyuncu. Fizik olarak da taş gibi.
Sonuç olarak Telles'in eğer Brezilya pasaportu olmasa bu bahsedilen rakamların yarısını bile teklif edecek bir oyuncu değil bana kalırsa.
Carole'den iyi tek özelliği topla bence ondan daha iyi hareket etmesi denebilir. Dar alanlarda topla daha iyi çıkıyor gibi gördüm ben. Onun haricinde Carole'den hiçbir artısı yok Bre pasaportu olmasa. Porto'ya gidip de bugüne kadar hiç görmediğimiz o işleri yapıp da piyasasını katlarsa bir şey diyemem fakat o ışık yok bence...
Insallah satilmistir harbiden.
6.5 milyon tellesten cok daha onemli bizim icin.
tellesin portoda birkac macını izledim eskiye göre azda olsa gelisim var mesela bizdeki carole denen çöpten daha iyi
bek dedigin önce savunma yapmayı bilmeli bizdeki carole ise gol yedirme hata yapmada profesör