Alex Telles'in Veliahtı Satıldı!

Bunyamin Arslanli

Tecrübeli Üye
Alex Telles'in satisi sonrasi Gremio tarafindan veliaht'i olarak gorulen Wendell Bayer Leverkusen'a transfer oldu.

Gelecek sene itibaren Leverkusen formasi giyecek olan 20 yasindaki Wendell 5.5 milyon €'luk bonservis bedeliyle artik Almanya'da boy gosterecek.

Gremio'da sol bek patlamasi yasaniyor galiba :asd: Bizim Telles'den daha iyi mi acaba? Cok buyuk beklentileri varmis, ust duzey bir oyuncu olarak lanse ediliyor..

Adamlar iki transferden yaklaşık 12 milyon dolar kazandı.Hem de 2 ay içinde.Vallahi bravo :)

Bizimki daha iyi merak etmeyin :)

Telles böyle devam ederse hele önünde Bruma oynarsa daha etkili olacaktır ve elimizde zor tutarız gibime geliyor.

Daha ilk maçında CLde haftanın 11ine seçildi nazar değmesin şimdi satıyorum dersen 10dan aşağı gitmez.

27 yasindaki carlinhos'u istiyorduk bir ara, allah korumus resmen bizi

Leverkusen orada zaten zorunluktan Emre Cani oynatiyordu kac zamandir. Bir de kazma Boenisch var.

Yıl 2024'ün haberi bu ! Acık yavaş dostum. :D

Telles böyle devam ederse hele önünde Bruma oynarsa daha etkili olacaktır ve elimizde zor tutarız gibime geliyor.

Daha ilk maçında CLde haftanın 11ine seçildi nazar değmesin şimdi satıyorum dersen 10dan aşağı gitmez.

CL de haftanin 11 inde yokki? Chedjou var sadece.

Brezilyada takim kurmak zor değil 50bine oynuyorlar

CL de haftanin 11 inde yokki? Chedjou var sadece.

ched-telles.jpg

2011 yılında Galatasaray Brezilya liginden Londrina takımının %50sine ortak oldu takımın 18 yaşındaki solbeki Wendel'i sezon sonu renklerine bağlayacak diye haberler çıkmıştı işte o Wendel bu çocuk

Geri
Üst Alt