Alexander Milosevic Beşiktaş'ta!

Telles ile Bruma'yı almaya akıl noksanlığı dersen,Beşiktaş'tan öteye gidemez zihniyetin işte.

Bruma hakkinda cok olumlu düsünmeme ragmen, Telles hakkinda olumsuzum. Sağ ayağini gelistirmezse, ondan üst düzey bek olacağina inanmiyorum. Ancak öyle önlem alinmasi zor bir bek olur.

Ben birturlu anlam veremiyorum nasil oluyorda Brazilya' nin en iyi beklerinden birisi Turkiye'ye gelip hicbir varlik gosteremiyor anlamasi cidden zor

atinc varken daha ne diye elin gavur gencine para veriyorlar anlamiyorum .. turk beyinlerinde harbi ama harbi oksijen eksikliginden kaynaklaniyor boyle kararlar

Biliyorum ama Bayern bu sene FFP nedeniyle cok fazla transfer yapamadi. Anlasmalardan birisinin ödemeleri öne atildi.
Efendim FFP mi?

Adamların muhteşem kadrosu var illa her sezon 10 transfer mi yapılmalı?

Benatia - 28 Milyon
Alonso - 10 Milyon
Bernat - 10 Milyon
Reina - 3 Milyon
Hee bir de kontratı biten Lewandowski yi beleşe aldılar, yoksa ona da para bayılırlardı.

Bayern istese her oyuncuyu alabilir bence ama adamlar akıllı, öyle Real Barcelona gibi tek bir oyuncuya 50Milyon üstü para bayılmıyorlar. Işe yarayan kaç tane oyuncu alınır o paralara.

I am the one who knocks!

Yabancı transferi kalkarsa yine en çok bu adamlar faydalanır demedi demeyin. Bizdeki gibi lafta scout şefleri yok. Sağlam çalışan ve onları dinleyen bir transfer kömiteleri var. Milosevic transferide bunu gösteriyor.

Sent from my iPad using Tapatalk

:red:

Geri
Üst Alt