Alexander Sörloth Gözünü Krallığa Dikti!

bu trabzon tüm maçlarında Fb'ye oynadığı gibi oynarsa Şampiyonluk şansı var.
Ndiaye de iyiydi Kaleci uğurcan Mükemmel oynadı.
o defansla denizli bile çakar ki çaktıda. Bizden alisanmiyende bugünkü gibi defans yapsınlar 5 yerler. Her atakta bir kenarları bomboş tu mal fener kullanamadı.

Kiralık mu bu? Satın alma optionları yoksa biz alalım. Biraz genç elmanderi hatırlatıyor

Bizim almadığımız ve alamadığımız forvetlerin performansları iyi.Haaland-Samatta gibi..

Lewa TSL'ye gelseydi o da anca bunları yapabilirdi

Adam falcao’nun aylik maasina ligi dagitiyor. Sahi bizim scout ekibi ne halta yariyor?

En son ne zaman Trabzon'un bir oyuncusuna imrenmistim hatirlamiyorum gercekten.

Müthis is cikardilar bu transferle helal olsun gercekten.

Herif yürüye yürüye gol-asist yapıyor valla. Türk futbolu ve futbolcusuyla Avrupalı muadillerinin farkını çıkarıyor ortaya. Bir ara Premier Lig'in çöpü bile bizim ligi sallar diyordum, Seri o tezi bok etse de Sörloth diriltmeye yemin etmiş gibi oynuyor. Boşa çıkınca Trabzon'un önceliği yoksa ortaya atlayıp suyu bulandırmak lazım.

Sadece yürüyor, kafa toplari 0 su an kadar. Yazın yükselme sonrası düşüşüne benziyor. Gol atmasına bakmayın bugün tutar 2 ay sonra da tuta ama seneye göte 6 milyon euroluk çöp olarak yansır bu ki başkanları bunun farkında 1 sene daha kiralama sonrası satın alma hakkımız var diye o sebeple diyor. 2 maç sonra düşme potasindaki adamlardan biri mac boyunca yapışır adim attirmaz.

Kendisi tam bir fırsatçı. Podolski gibi yan forvet olarak koy keyfine bak.

Herife Sörloth dedik Haaland çıktı. Biz 20 yılda 100 milyon para harcamışızdır derbilerde içerde dışarda bu kadar istikrarlı gol atan santrafor bulamadık. Herif bize attı, Fener'e attı, Beşiktaş'a attı, ayağının tozuyla Başak'a 90'da taktı, bu neymiş yav. Santraforda Cenk Tosun'a el açan Palace kafayı duvarlara vuruyordur heralde bu adamı neden gönderdik, ne halt yemeye 6 milyon opsiyon koyduk diye.

Herife Sörloth dedik Haaland çıktı. Biz 20 yılda 100 milyon para harcamışızdır derbilerde içerde dışarda bu kadar istikrarlı gol atan santrafor bulamadık. Herif bize attı, Fener'e attı, Beşiktaş'a attı, ayağının tozuyla Başak'a 90'da taktı, bu neymiş yav. Santraforda Cenk Tosun'a el açan Palace kafayı duvarlara vuruyordur heralde bu adamı neden gönderdik, ne halt yemeye 6 milyon opsiyon koyduk diye.

Aynı mevki olmasa da Onyekuru da buyuk maçlarda iş yaptı

Geri
Üst Alt