Alexander Sörloth: "İyi bir sezon geçirmedik"

Diagne ve Falcao'yu sepetleyip üzerine biraz ekleyip bu arkadaşı alsak müthiş olur, Her türlü golü attı bu sezon ayrıca maç kaçırmıyor süper adam.

O zaman belirtilen madde genel durum içinse iyi araştırıp kadroya katılabilir. Tabi bu kadar başarılı adamı 9'a İtalya, İspanya, Almanya gibi ülkelerden de talip muhakkak olacaktır.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Yok biz alamayız zaten o açıdan demedim. Biri illaki çöker hemen.

O 9 milyon bunlarin opsiyonu cektikten sonrami gecerli oluyor? Öyleyse, ben olsam bu yazin cekmezdim o zaman. Yada tek o 9 milyondan yüksek teklif gelirse cekerdim opsiyonu.

O 9 milyon bunlarin opsiyonu cektikten sonrami gecerli oluyor? Öyleyse, ben olsam bu yazin cekmezdim o zaman. Yada tek o 9 milyondan yüksek teklif gelirse cekerdim opsiyonu.
Bu konu net değil. 9 milyonluk bir opsiyon var ama bu opsiyon, 9 milyona geri alma mı sadece yoksa aldıktan sonra satmak mı ondan emin değilim.

hangi çöplere ne paralar verdik. böyle adama 9 milyon verilir işte de bizde nerde o para

Bizim gneç oyuncular gibi düşün. Biz sattığımızda geri alma opsiyonu koyuyoruz, bunu Barcelona gibi takımlarda yapıyor. Crystal Place de geri alma opsiyonu koymuş, Trabzon 6 ya aldı diyelim, akabinde Crystal 9 verip geri alabilir. Trabzon 3m kazanır.

Ama şunu göz ardı etmemek lazım. Sörlothu Napoli gerçekten istiyorsa ve Sörloth napoliye gidecem derse Trabzonun opsiyonlu alma hakkı yalan oluyor, çünkü oyuncuyla anlaşamadığı sürece alamıyor. Tamamen oyuncunun isteğine kalmış durum.

Adamlar enayi mi abi 6ya aldığı adamı 9a satacak madde koysun 3 milyon kâr için ben sanmıyorum. Eğer cidden varsa öyle bi madde büyük enayilik ha onlar da oyuncunun böyle bi patlama yapacağını düşünmemiş de olabilir belki ama yine de mantıklı gelmiyor.

Bizim gneç oyuncular gibi düşün. Biz sattığımızda geri alma opsiyonu koyuyoruz, bunu Barcelona gibi takımlarda yapıyor. Crystal Place de geri alma opsiyonu koymuş, Trabzon 6 ya aldı diyelim, akabinde Crystal 9 verip geri alabilir. Trabzon 3m kazanır.

Ama şunu göz ardı etmemek lazım. Sörlothu Napoli gerçekten istiyorsa ve Sörloth napoliye gidecem derse Trabzonun opsiyonlu alma hakkı yalan oluyor, çünkü oyuncuyla anlaşamadığı sürece alamıyor. Tamamen oyuncunun isteğine kalmış durum.

Satin alma opsiyonlu kiralik oyuncularin hazir sözlesmesi oluyor opsiyon cekilirsse. Bunu her kiralayan takim yapiyor. Yapmamak gerizekalilik cünkü. Yoksa mesela Trezeguet sence Kasimpasada kalirmiydi? O dönem bile biz istiyorduk diyorlardi.

Trabzon zaten KAP aciklamasinda 2+2 sözlesme yapildi diyordu. Opsiyonu cektikleri an, oyuncunun ekstra 2 sene sözlesmesi oluyor.

Kendi istemediği sürece satılmaz. Gelecek sezon performansı ve piyasası düşer diye tahmin ediyorum

Geri
Üst Alt