Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.723
- 11.792
- 1.163
Diagne ve Falcao'yu sepetleyip üzerine biraz ekleyip bu arkadaşı alsak müthiş olur, Her türlü golü attı bu sezon ayrıca maç kaçırmıyor süper adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok biz alamayız zaten o açıdan demedim. Biri illaki çöker hemen.O zaman belirtilen madde genel durum içinse iyi araştırıp kadroya katılabilir. Tabi bu kadar başarılı adamı 9'a İtalya, İspanya, Almanya gibi ülkelerden de talip muhakkak olacaktır.
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Bu konu net değil. 9 milyonluk bir opsiyon var ama bu opsiyon, 9 milyona geri alma mı sadece yoksa aldıktan sonra satmak mı ondan emin değilim.O 9 milyon bunlarin opsiyonu cektikten sonrami gecerli oluyor? Öyleyse, ben olsam bu yazin cekmezdim o zaman. Yada tek o 9 milyondan yüksek teklif gelirse cekerdim opsiyonu.
Olabilir benim aklımda yanlış kaldı o zaman6ya 9 olmasın
O 9 milyon bunlarin opsiyonu cektikten sonrami gecerli oluyor? Öyleyse, ben olsam bu yazin cekmezdim o zaman. Yada tek o 9 milyondan yüksek teklif gelirse cekerdim opsiyonu.
O nasil bir anlasma oyle.Trabzon'un 7 milyon opsiyonu kullanıp alması durumunda bu sefer Crystal Palace'nin 11m euroya geri alma opsiyonu var![]()
Bizim gneç oyuncular gibi düşün. Biz sattığımızda geri alma opsiyonu koyuyoruz, bunu Barcelona gibi takımlarda yapıyor. Crystal Place de geri alma opsiyonu koymuş, Trabzon 6 ya aldı diyelim, akabinde Crystal 9 verip geri alabilir. Trabzon 3m kazanır.
Ama şunu göz ardı etmemek lazım. Sörlothu Napoli gerçekten istiyorsa ve Sörloth napoliye gidecem derse Trabzonun opsiyonlu alma hakkı yalan oluyor, çünkü oyuncuyla anlaşamadığı sürece alamıyor. Tamamen oyuncunun isteğine kalmış durum.