Almeida geleceğine kimse gelmesin daha iyi. Almeida transferi eziklik, aşağılık göstergesidir. Birazcık utanmaları varsa yanından bile geçmezler.

Pato konusunda ise dediğim gibi alabileceğimiz daha iyi biri varsa alsın getirsinler son 3 günde, ben hayır demem.

Bende Almeida gelsin demiyorum zaten ama son kertede hiç bişey yapılamazsa sadece Pato ve Almeida seçenekleri olursa önümüzde Almeida'nın daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

pato her turlu almedyadan & yilmazdan iidir HER TURLU

Patooooooooooooo

_____Melo Transfer

Olcan Sneijder Bruma

________Pato

Hamit Melo Transfer

______Sneijder

____Pato __Burak

Çok zor transfer yav. Olmazsa neden olmadı demem ama olursa formasını alacağım kesin.

Pato nun ismi ve taraftarlara/takıma getirecek heyecan bile yeterli.

Evet bi risk transferi olur..ama bu potensyala değer

Bitik oglan gelirse saglam bi Brezilya kazigi yemis oluruz bu senede.Avrupada oynayacak fiziki sartlarda degil Avrupali takimlar Arsenal filan hep bundan dolayi vazgecti transferinden nereye kakalasak diye bakiyordur brezilyalilar o enayi biz olursak gor eglenceyi..Hadi 3 ay once gelse antremaniyla filan neyse citkirildim Patoyu son dakika alacan sahaya koyacan gulerler adama.Bu adamdan cok daha iyi katki verecek hazir ve daha ucuz 100 tane oyuncu bulunur taraftarin isim meraki ,futbolu 5 seneden geri takip etmesi takimi baltaliyor.Bursali Fernandao bundan daha iyi katki yapar suan icin takima.

Pato class oyuncu ama bize fiziksel olarak da dominant bir adam lazim. Pato kirilgan kalir diye dusunuyorum.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Gelmesine olumlu bakıyorum başlarda ama Burak'a çok benziyor tarz olarak ya.. :dispirited:

Bilemiyorum..

Geri
Üst Alt