Pato senede 10 maç zor oynuyor gelmesini istemem. Eğer hem Burak hem de Drogba gidecekse böyle komple bir forvet almalıyız. Demba ba tarzı.

YP-GS1 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mehmet Batdal'dan yeni bir Pato yaratabiliriz. tamam vurmayın gidiyorum.

Pato bana gore overrated ancak marketpoolu yuksek oldugu icin bonsevis bedeli asiri yuksektir

Bursadan aldığımız çocuğa benziyor

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Arkadaş sanki Real Madridin Citynin direk oynayan forvetini alıyoruz ya..Muhtemelen o yok be ne PAtosu diyenler onun hala Milanda oynadığını düşünüyordur...Bence zor ama kesinlikle alınabilecek bir oyuncu..Ama Drogba reyizten sonra bize Ibra gibi bir lider lazım ki onu da en iyi ihtimal 2-3 sene sonra falan alabiliriz şöyle yaşı kemale erince

Seneye eğer Drogba bırakırsa İbra muhabbetleri ve haberleri tavan yapar. Ama ben o bölgeye Doumbia yı isterdim. Arda Doumbia Bruma hücümu bizi yıllarca taşır.

Önümüzdeki sezon Burak Yılmaz gitmek ister ve Drogba kalırsa ve de yabancı sınırı kalkmazsa Muhammed Demir gelsin. Pektemek sakatlanmayacağına yemin ederse oda olabilir ;)

Önümüzdeki sezon Burak Yılmaz gitmek ister ve Drogba kalırsa ve de yabancı sınırı kalkmazsa Muhammed Demir gelsin. Pektemek sakatlanmayacağına yemin ederse oda olabilir ;)

:):) Bence Drogba seneye ABD'ye gider. Burak da yurtdışına gider. Bizim Muhammed ile beraber çok iyi bir santrafor daha almamız lazım. Ben ManU'dan Chicharito'yu çok isterdim.:)

5+0+3 olursa beklemeyin burak izleriz fakat.. eğer ab veya başak birşey olursa istediğimiz oyuncu pato olmamalı.

Geri
Üst Alt