https://www.youtube.com/watch?v=E94S0yXkYeI

Kendisini daima böyle hatırlıyoruz. Wesley ile birlikte çok iyi olur. çevrelerini de iyi bir şekilde doldurursak güzel sonuçlar alırız sanırım.

Podolski Wes Konop Pato 4lüsü can yakar herhal. Pato ve Podolski'nin toparlamaları şartı ile.

Kısaca Pato riskli transfer fakat bu riske değer.

Elimizde patlasa bile en az 4-5 milyon euro'luk Piyasa degeri var yasi Genc oldugu icin.

Zarar etmeyiz bence

25 yasinda daha. Sneijder eski Pato yapabilir kendisini
Sneijderin birşey yapmasına gerek yok....Pato sakatlık sıkıntısı yaşamazsa kendini bulur....birde bizim millet tutturmuş 30 gol atsın diye bizim forvetlerin....Ben yine 2011-12 sezonundaki gibi komple takımın gol atmasını isterim....Takım oyununu tutturursak gol sorunu çekmeyiz....

fft104mm3429639.jpg

pato önemli bir silah ama bize 2 tane silah lazım.

ben gelsin isterim ama şuanki durumunu ciddi ciddi bilen izleyen varmı ? bilgilendirsin bizi,canlı izleyenler .

Burak gitse...

Niasse/Podolski, Pato/Podolski, Umut, Sercan ile girsek sezona keske... Forvet konusunda farklilik önemlidir, 4 oyuncuda bir birinden farkli özelliklere sahip. Umut ve Burak´in özellik ile birlikte oynadiklarinda, bir birilerini asaga cektiklerini düsünüyorum.

Pato , Corinthians kulubune dava acti. 2 milyon euro alacagi varmis ve bu parayi odemedikleri halde serbest kalmasi icin basvuruda bulunup Avrupa yolunu tutacakmis!

Ali Naci Küçük haberde yaptığına göre kesin olarak ilgilenmiyoruz demektir. Adem yeterli bence. Niassede kiralanır

Bizim aradigimiz forvet tarzi degil, 4-2-3-1 sistemi için ideal degil.

Ah kisisel olarak futbolunu begeniyorum'mu ? evet...ama 200% LLORENTE veya HUNTELAAR birisini tercih ederim bizim takimiz için.

4-2-3-1i unut hiç bir şey olmasa podolski alınıp 2. forvet gibi 4-4-2 oynatılacak. sneijder sola Y7 sağa.

Ama cok istiyorum :sorrow:

7 Numarayı da verirdik. Biz Bedava Konop'u alamıyoruz renktaş. Para verip Pato'yu mu alacaz. Zor iş. Kendi kulübü hariç, şuan kiralık gittiği kulüp de pay ister herhal. Bonservissiz olacağı kesinleşse %1 veya 2 iht alabiliriz derdim

7 Numarayı da verirdik. Biz Bedava Konop'u alamıyoruz renktaş. Para verip Pato'yu mu alacaz. Zor iş. Kendi kulübü hariç, şuan kiralık gittiği kulüp de pay ister herhal. Bonservissiz olacağı kesinleşse %1 veya 2 iht alabiliriz derdim

Buyuk ihtimalle kiralik oynadigi takimdan kopacak cunku baya alacagi varmis, yani orada problem yok. Asil kulubu Sao Paolo daki sozlesmesi 31-12-2016 da bitiyormus yani 5-6 milyon euro ya biter bu is cunku oyuncu gitmek istiyor, yillik 2.5 milyon euro da imza atar zaten menejeri bunu aciklamisti. 9 numarayi versek daha guzel olurdu :D

Buyuk ihtimalle kiralik oynadigi takimdan kopacak cunku baya alacagi varmis, yani orada problem yok. Asil kulubu Sao Paolo daki sozlesmesi 31-12-2016 da bitiyormus yani 5-6 milyon euro ya biter bu is cunku oyuncu gitmek istiyor, yillik 2.5 milyon euro da imza atar zaten menejeri bunu aciklamisti. 9 numarayi versek daha guzel olurdu :D

7M Euro teklif etmişsiz herhal. Hürriyet öyle yazıyor ama Ali Naci ismi kıllandırıyor beni :D

Asıl kulübü Corintians değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum :D

7M Euro teklif etmişsiz herhal. Hürriyet öyle yazıyor ama Ali Naci ismi kıllandırıyor beni :D

Asıl kulübü Corintians değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum :D

Eger bu dogruysa 7 milyon euro ya bu is olur.

Evet sen dogru hatirlamissin ben kulubleri karistirdim :)

Riskli ama iyi çıkarsa iyi transfer olur

Yinede gelirse Burak kalmalı çünkü sakatlanirsa en azından Hraldan faydalanabiliriz

Geçen sezon kaç maçta oynamış sakatlık durumu nasıl? Bir ara çok sakatlanıyordu.

Geri
Üst Alt