Linkini verdiğin konu 2013'e ait ve transfer haberinden ziyade transfer isteği.

Bu konu transfer haberi doğrultusunda içinde bulunduğumuz transfer sezonu için açılmış bi konu. Şöyle ifade edeyim, konuları birleştirsek Sergen'in açtığı konu ana konu olmuş olacak. Ben foruma gireceğim "aaa Pato konusu var, noldu ki acaba, transfer haberi mi var?" diye konuya tıklayacağım ve "Ha, 2013'te Sergen istemiş bunu :crushed:" diye kapatacağım sayfayı.

Konuları birleştirmediğimizde ise Mete'nin konusuna gireceğim yine "aaa Pato konusu var...." diye düşünerek, ama bu sefer içinde bulunduğumuz transfer dönemiyle alakalı olan haberi görüp tatmin olacağım.

Eski konularla birleştirmeye bu yüzden gerek yok.

Kesinlikle alınabilir bir risk.Niasse falan geleceğine Pato gelsin olur da tutarsa 2 seneye 20-25milyona okuturuz

Bu konu transfer haberi doğrultusunda içinde bulunduğumuz transfer sezonu için açılmış bi konu. Şöyle ifade edeyim, konuları birleştirsek Sergen'in açtığı konu ana konu olmuş olacak. Ben foruma gireceğim "aaa Pato konusu var, noldu ki acaba, transfer haberi mi var?" diye konuya tıklayacağım ve "Ha, 2013'te Sergen istemiş bunu :crushed:" diye kapatacağım sayfayı.

Konuları birleştirmediğimizde ise Mete'nin konusuna gireceğim yine "aaa Pato konusu var...." diye düşünerek, ama bu sefer içinde bulunduğumuz transfer dönemiyle alakalı olan haberi görüp tatmin olacağım.

Konularin ana maddesi '' transfer '' degilmi, hangi amacla acildigi ne fark eder? Ben isterim, baskasi da gundem de oldugu icin konu acar, digeri de istemedigi icin konu acarsa olur gereksizce fazla konular.
Ha bunu sorun etmiyorsaniz benim acimdan sorun yok ama forum bana kalirsa boyle cop kutusuna donuyor ayni konulari defalarca gorunce, sonucta kimse ilk mesaja bakip ona gore de yorum atmiyor '' transfer topicinde'' . Basliga bakip yorumlarimizi yaziyoruz genelde ;)

Aynı anlayış ve hassasiyeti olası çöp transferlerden sonra edilecek küfürlerde de göstermeni istiyoruz reis. Işin sonu oraya doğru gidecek çünkü.

Konularin ana maddesi '' transfer '' degilmi, hangi amacla acildigi ne fark eder? Ben isterim, baskasi da gundem de oldugu icin konu acar, digeri de istemedigi icin konu acarsa olur gereksizce fazla konular.
Ha bunu sorun etmiyorsaniz benim acimdan sorun yok ama forum bana kalirsa boyle cop kutusuna donuyor ayni konulari defalarca gorunce, sonucta kimse ilk mesaja bakip ona gore de yorum atmiyor. Basliga bakip yorumlarimizi yaziyoruz genelde ;)

Bi haber sitesinin 2013'ten kalma "Pato, Galatasaray'a mı?" haberini tekrar upladığını düşün o haber çıktıkça. O derece gıcık edici bişey. Güncel haber için yeni konu açılmalı. Benim kanaatim bu yönde.

Bi haber sitesinin 2013'ten kalma "Pato, Galatasaray'a mı?" haberini tekrar upladığını düşün o haber çıktıkça. O derece gıcık edici bişey. Güncel haber için yeni konu açılmalı. Benim kanaatim bu yönde.

Konuyu uzatmak istemiyorum cunku benim icin gercekten sorun degil :)

ama bana kalirsa en onemlisi '' baslik '' tir. Yani orada hashtag (#) sonrada futbolcu ismi yaziyorsa sadece o o oyuncunun transferi demektir bana gore (yillardir boyle biliyorum).
Ama baslikta isimden ziyade X bir oyuncu Galatasaray a mi geliyor? Yoksa'' Transfer bitmek uzere'' gibi baslik olursa onlari ayri ayri degerlendiriyoruz. Bence cogu uye bu sekilde biliyor/ve yorumluyor.

Konuyu uzatmak istemiyorum cunku benim icin gercekten sorun degil :)

ama bana kalirsa en onemlisi '' baslik '' tir. Yani orada hashtag (#) sonrada futbolcu ismi yaziyorsa sadece o o oyuncunun transferi demektir bana gore (yillardir boyle biliyorum).
Ama baslikta isimden ziyade X bir oyuncu Galatasaray a mi geliyor? Yoksa'' Transfer bitmek uzere'' gibi baslik olursa onlari ayri ayri degerlendiriyoruz. Bence cogu uye bu sekilde biliyor/ve yorumluyor.

Ha anladım. Mantıklı. Yani başlık "Gökmen Özdemir: "Galatasaray Pato ile ilgileniyor"" olmadığı sürece birleştirilmeli diyorsun. Doğru. :ka19:

Birleştireyim o vakit. EYW.

Bu riske her türlü girilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Müthiş oyuncuydu. Gelse ve tutsa süper olur. Performans düşüklüğü yaşamış futbolcuların iyi irdelenerek alınmasında genel olarak pek sakınca görmem. Fakat gerçekten iyi araştırılması lazım. Performans düşüklüğüne sporcunun kendisi neden oluyorsa ve bunu değiştirmeye de meyilli değilse kalsın. Fakat sporcu antrenör ile anlaşamaz. Özel hayatında sorunlar olmuştur. Ama geçirmiştir. Yaşadığı yerden memnun değildir vb.... Bu durumlarda sporcu tekrar yüksek performans gösterebilir.

Bu detayları ortaya çıkarmak içinde; sporcularla transfer görüşmelerinde maddi anlaşma konularının çok ötesinde; görüşmeler yapılması gerektiği kanaatindeyim. Nasıl bir gelecek düşünüyor. Hayattan ne bekliyor. Kulüpten ne bekliyor. Antrenörden ne bekliyor vb .....

Brezilya ve Arjantin'de oynayan oyuncular için "bitik" diye genel bir düşünce oluşuyor, gözden ırak oldukları için ama ben böyle düşünmüyorum.

Yalnız Pato'yu Brezilya liginde oynarken hiç izlemedim.

Umut ve Burak'tan kötü olması mümkün değil yine de sanırım.

Bu adamı 10-15m dan aşağı bırakmazlar bu arada genşler. Hayal yani biraz.

Pato bize menejerler tarafindan onerilmis.

Cuneyt kendi acikladi canli yayinda.

Bakalim nediyecekler. Insallah ciddi olup kaparlar bu cocugu..

Genç yaşında Brezilya'ya döndükten ve orada da takım takım dolaştıktan sonra bana hiç cazip gelmiyor transferi. Ama gerçekten yeniden Avrupa'ya dönme niyeti varsa, yeniden kendisini kanıtlamak için bize haber yollattıysa o zaman enteresan bir transfer olabilir. Sırf para için değil ŞL'de kendisini göstermek için gelmek istiyor olmalı (istiyorsa tabi).

Bu sezon 1 maç kaçırmış sadece sakatlıktan dolayı

Brezilya Liginde(wiki istatistigi)

2013-2014-2015 Sezonlarında
124 maçta 42 Gol atmış

Transfermarktda Brasil Liginde

82 Maçta 27 Gol 9 Asist Yapmış

Son düzenleme:
pato eğer tutarsa temiz 5 sene faydalı olur bence bu riske girebiliriz. adam çöp değil beyler en kötü burak kadar oynar.

Geri
Üst Alt