Kiralik oynuyor Sao Paulo'da Aralik ayina kadar nasil gelecek simdi bize

Envoyé de mon MI 4LTE en utilisant Tapatalk

bi yandan gelmesin kendini salmış diyorum ,bi yandan umuta niasseye kalırsak diyorum kafamda deli sorular

Ya tutarsa ama? Ölüsü ayrıca umutan iyidir. Ama bide ya tutarsa? 25 yaşında ve kafasını tekrar futbola adamış bir patonun değeri en az 30 milyon euro olur. Tutmas ise en kötü Muhammed demir olur ligimizde

Pato'nun 2015 yılında oynadığı maçların görüntülerini izlemenizi tavsiye ediyorum 2015 yılı diyorum.

Sanırsınız EPL de oynayacak adam.Kıytırık Makukula'nın bile gol kralı olduğu ligde şov yapar

Pato Drogbaya göre farkli bir oyuncu. Burak Yilmaz ve Pato uyumsuz bir 2li olur. Pato tek santrafor oynayamaz. Top tutup, duvar olma özelliği hemen hemen yok. Pato Drogba degilde, Burak yerine alinabilecek bir oyuncu.

Ben burakla baska hic bir forvetin uyumlu olabildigini gormedim zaten bugune kadar!! :-)

Pato'nun 2015 yılında oynadığı maçların görüntülerini izlemenizi tavsiye ediyorum 2015 yılı diyorum.
Bunu ne anlamda yazdigini tam bilmiyorum, muhtemelen oyunucunun 2015 senesi itibariyle bittigini kastediyorsun. Lakin ben olaya oyle bakmiyorum. 2015 yili ve bu oyuncu hala 25 yasinda. Pato cok yetenekli bir oyuncu oldugu ve bir o kadar da boga gibi bir guce sahip oldugu icin icin cok erken parladi bu yuzden insanlar 30 diye animsiyor Pato'yu. 25 yasindaki bir oyuncunun fizigi elbette ki yeniden toparlanabilir. Pato'nun sorunu mental bana gore. Ona bir hava gerekiyor. Sundan emin olabilirsin ki, o havayi Galatasaray'da yakalamamasi icin hicbir neden yok. Baros, Keita, Kewell, Nonda gibileri Galatasaray'a transfer olurken ise yaramaz, kariyerlerinin en dip donemlerinde geldiler ama hepsi biz iz birakip gittiler. Pato hayli hayli o coskuyu yakalayabilir, zira saydiklarimin hepsinden daha genc bir oyuncu.

Bonservisi 5-7 olsa ve yillik ucreti 3 milyon olsa 4 senelik maliyeti 15 bilemedin 20 milyon Euro olur. Ancak 50-60 milyonluk bir degere tekrardan ulasma ihmali bir hayli yuksek bu oyuncunun. Bunu gerceklestirmesi tek bir iyi sezona bakar. Kontenjan sikintisi kalmadi, her turlu bu risk alinir.

Henüz 25 yaşında. Galatasaray'a gelmesi demek, yeniden Avrupa sahnesine çıkması anlamına geliyor ve yaşı itibariyle ciddi anlamda yeniden doğabilir. Yeter ki içinde bu istek bulunsun.

Galatasaray'a gelmek istemesi de gayet normal. Yukarıdaki sebeplerden dolayı, Galatasaray kendisi için büyük şans.

https://www.youtube.com/watch?v=vEq4-F-SLH4

Ve Fenerbahçe'ye şöyle bir gol atsın kafi :)

Corianthas başkanı öldürmüş resmen patoyu be açıklaması ile.
Zamanı geri çevire bilsem bidaha asla almam patoyu diyor .

Geri
Üst Alt