Pato çok iyi futbolcu ama benim bildiğim nokta santrafor değil. Kanat veya 2.forvet olarak daha çok verim verir.

Eğer santrafor arıyorsak daha farklı isimlere bakmalıyız. Pato "top tutan forvet" değil.

JO > Pato

Brezilya Milli Takım hocası böyle düşünüyor.Siz patlama yapar diyorsunuz :asd22::asd22:

O yaşta Avrupa'dan Brezilya'ya ayak basan bir topçu kafasındaki hedefleri bitirmiştir.Kaldı ki kaç senedir Brezilya'da

Gelirse sadece para için gelir kendini ispatlaması için bir sebep yok
Malesef yine cok sabit bir dusunce ile olaylara bakiyorsun seninle bu konuda anlasamayacagiz. Pato yu taniyor gibi konusuyorsun ama yaptigin genelleme, ve bu yanlis.

Neyse Pato gelsin ozaman Burak in ne kadar kazma bir santrafor oldugu anlasilir zaten.

1-Pato'nun bonservisi 10Milyon Euro ve bizimkiler hayatta vermez/veremez.
2-Gelse bile "bence" aradığımız forvet değil.
3-Mental olarak sıkıntılı bir oyuncu.

Istemeyenlere saygı duyuyorum.

Niasseyi Patoya tercih edenler gördüm.

Berlusconinin kizini beceriyordu bir ara... belki o yüzden gönderilmisti

Istemeyenlere saygı duyuyorum.

Niasseyi Patoya tercih edenler gördüm.

Ben her ikisini de istemiyorum. Pato'nun futbolculuğuna lafım yok ama aradığımız isim değil. Forvette bize top tutan,hava toplarında etkili vs. isim gerekiyor ama Pato'nun asıl mevkisi bile forvet değil. Kanat veya 2.forvet olarak iyi verim verebilen bir oyuncu.

Fiyat olarak zaten 10M falan vereceğimizi düşünmüyorum.

Burak gitmediğine ve banko oynayacağına göre sağ kanada mutlaka bir isim şart.

Formda bir podolski Sneijderin seviyesini arttırıyor.

Biz hala % 100 Sneijderi göremedik.
Nedeni etrafında drogbadan başka verip alabileceği onun kafasıonda adam olmadı..

Ben Sneijderi solda podolski sağda pato ile oynarken görmek istiyorum...

Gerçek sneijderi o zaman göreceğimizi düşünüyorum...

Pato gibi bi adam hemde 25 inde Sneijder li podolskili bu takıma gelirse galatasarayın hucumu çağ atlar.
Kim ne derse desin Türkiye lig tarihinin en etkili ileri 4lüsü olur.

Ki patonun pasları en az sneijder kadar delidir...

Ama GS ın patoyu alacak kapasitede bir başkanı yok...

Ben her ikisini de istemiyorum. Pato'nun futbolculuğuna lafım yok ama aradığımız isim değil. Forvette bize top tutan,hava toplarında etkili vs. isim gerekiyor ama Pato'nun asıl mevkisi bile forvet değil. Kanat veya 2.forvet olarak iyi verim verebilen bir oyuncu.

Fiyat olarak zaten 10M falan vereceğimizi düşünmüyorum.

Peki top tutan saga sola top indiren bir forvet aldin diyelim. Buram da oynayacak podolskide oynayacak. Kur kadroyu bakayim. Nasil kuracaksin? :) sana lazim olan adam eksilten, hizli, hucumun her bolgesinde oynayabilen biri. Bu pato olur veya ayni kalitede baska bir isim olur.

Peki top tutan saga sola top indiren bir forvet aldin diyelim. Buram da oynayacak podolskide oynayacak. Kur kadroyu bakayim. Nasil kuracaksin? :) sana lazim olan adam eksilten, hizli, hucumun her bolgesinde oynayabilen biri. Bu pato olur veya ayni kalitede baska bir isim olur.

hocanın istediğini söyledim ben. Ayrıca, Pato'nun bonservisini bizimkiler hayatta ödeyemez.

hocanın istediğini söyledim ben. Ayrıca, Pato'nun bonservisini bizimkiler hayatta ödeyemez.

Hoca eğer bunu söylemişse sormak lazım Niasse ile neden ilgileniyoruz dedi. Çünkü Niasse uymuyor o tanıma.

Ben hic transfer yapmamalarından yanayım ocaģı göremeyecekler zaten.

lann

14-15 butun videolarini usenmeden izledim,bizatihi!!

bu HERIF GS'MIZE MONTE EDILECEKTIR

thats-it!

Son düzenleme:
Loca vip durumlari ne tam bilmiyorum ama yakin tarihte tekrar satis ihtimali varsa ve stad sponsorluğu bitis suresi birazdaha azalinca dedeler bu maşayıda indirirler.

Perto do fim da janela, Pato não garante permanência no São Paulo - SPNet

Znaju nešto što drugi ne: Galatasaray poslao ponudu za igrača kojeg niko ne želi! | Sport.ba

Anfallaren bekräftar bud från Galatasaray - Silly Season

Pato Galatasaray dan teklif aldigini basina aciklamis ama hem kendisine hem de kulubune tatmin edici bir teklif yapilmamis. Sao Paulo da kalmak istedigini ama profesyonel oldugunu ve Corinthians kulubunden gelecegi hakkinda haber bekliyormus. Corinthians kulubu de onu satmak icin iyi bir teklif bekledigi soyleniyor, € 10 milyon diyorlarmis isteyen takimlara..

Son düzenleme:
Bizimkiler Pato'yu falan alamaaaaaaaaaaaaaz. Podolski'yi de alamazlardı. Alabildiler çünkü Podolski ciddi manada gelmeye istekli bir adamdı. Kaç yıldır ilgileniyoruz, bir kez olsun gelmem demedi. O adam zaten gelmek istiyordu. Yoksa iş Podolski'yi iknaya kalsa onu da alamazdı bunlar.

Geri
Üst Alt