Tianjin Songjiang Pato nun yeni kulubu olabilir, Cin takimin yaptigi teklif Corinthians tarafindan kabul edilmis Brezilya medyasina gore.

Pato ya yillik 6.7 milyon euro onermisler. :red:

Tianjin Songjiang Pato nun yeni kulubu olabilir, Cin takimin yaptigi teklif Corinthians tarafindan kabul edilmis Brezilya medyasina gore.

Pato ya yillik 6.7 milyon euro onermisler. :red:

pato gitmez Çin'e Avrupa ve trde talibi(?-inşallah talibizdir) varken. Dembaba gibi bitik oyuncuların yeri orası tıpkı Burak gibi.

pato gitmez Çin'e Avrupa ve trde talibi(?-inşallah talibizdir) varken. Dembaba gibi bitik oyuncuların yeri orası tıpkı Burak gibi.
Insallah gitmez ama teklif edilen paraya baksana insan nasil reddetsin o kadar deli parayi :(

SATO varken patoyu ne edeceksiniz sorabilir miyim.

Galatasaray yillik net 3.5 - 4 Milyon verse ikna edebilir, ancak istenen o 15 Milyon bonservisi veremeyiz üstüne.

Pato gol atar Sato post kasar.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Pes ettim feshettim sözlerimi
Söylemedim sayılsın
Seni unuttuğum doğrudur
Kesin bilgi yayılsın:kiss::kiss::kiss:

Son düzenleme:
Oynamama sebebi ise baslarda evrak islemleri simdi ise tamamen hazir olmamasi deniliyordu. 1-2 haftaya oynar.

Alexandre Pato, Avrupa da futbol oynamaya devam etmek istedigini acikladi.

Chelsea opsiyonu kullanmaz ise, baska bir takima transfer olmak istedigini, hatta bu illaki ust duzey lig olmasina gerek yok dedi. Turkiye, Rusya, Hollanda veya Portekiz liglerine de transfer olabilirmis yeterki guzel teklif gelsin demis.

Cin e gitmeyi suanda dusunmuyormus.

kaynak: Selecao SporTV

images

Alexandre Pato, Avrupa da futbol oynamaya devam etmek istedigini acikladi.

Chelsea opsiyonu kullanmaz ise, baska bir takima transfer olmak istedigini, hatta bu illaki ust duzey lig olmasina gerek yok dedi. Turkiye, Rusya, Hollanda veya Portekiz liglerine de transfer olabilirmis yeterki guzel teklif gelsin demis.

Cin e gitmeyi suanda dusunmuyormus.

kaynak: Selecao SporTV

Kiralama ihtimalimiz var ise denemek lazım.

Geri
Üst Alt