# Alexandre Song Billong

Cevap: # Alexandre Song Billong

Yalçın Dümer yönetime yakın (özellikle Adnan Sezgin'e) bir isim sanırım ama şu ana kadar verdiği hiçbir haberin tuttuğunu görmedim. Fatih Terim, Vederson... Daha saysan uzar bu liste.

yarın atlar uçağa gelir o zaman :D arsenal şokta tarftar isyanda :)

Sanırım formspring.me deki adam De Rossi olayını şaka niyetine dedi yani ciddi olduğunu sanmıyorum

peki o zaman arsenalde ilk 11 oynayan bir adamı nasıl alıcaz?

yalan habeerrr;)

yalan haber olabilirde biz alışmışız 2. veya 3. sınıf yedek elamanlara ondan resmi sitede bile açıklansa bazılarımız yalanlar :D neden olmasın diyelim song Galatasaray sınırları üstünde bi futbolcu degil abartmayın iyi adam ama bi ronaldo messi degil herhalde gelme şansı var ve insallahda gelir.

bu adam yatarsa yedekte başka kamerunlu transfer edilecekmiş oda olmazsa diarra gelecekmiş oda olmazsa servetle yetinin :)

Dağılın haydi Reisler .

resmisite.png

Photoshop nelere kadir.Ulan ne de inandım yeminle.

Flood edecem ama çok isterim böyle bir oyuncumuzun olmasını.

:DGrella ile ilgilendik ama alamadık.. neyse kısmet Alex Song muş . neyse idare edicez artık yaşı da genç belki gelişme gösterir de ilerde Grella kalitesine ulaşabilir.. ama fazla vermişiz bonservise bee. 4.5 M euro fazla olmuş ama neyse . FR istemişse vardır bir bildiği hayırlı olsun...:D

Songu aldık diyelim (inanmıyorumda)

Bu nasıl transfer politikasıdır Grella olmadı Songu al.

Şahin olmadı Bmw al gibi bişey.

Grella olmadı Mbia olur.Adnan Sezgin varken Song beklemek hayal olur:D

Hacılar... Biz burda tartışıyoruz Song geldi gelmedi diye belki ama... RESMi site'de HABER'i yalanlamadı ama. normalde yalanlıyorlardı... ? :S

Yok bizim site pek transfer haberi yalanlamıyor.Zaten güvenilir kaynaklar pek haberini yapmıyor.

bence olasılığı yok ama,habere inanmak istiyorum yinede:o

Geri
Üst Alt