# Alexandre Song Billong

Cevap: # Alexandre Song Billong

Eğer Haldun Üstünel'in Londra'ya gittiği doğruysa olabilir diyorum ben.

gelirse 1 gün sonra haberlerdeyim ''kendini kara denizin azgın sularına bırakan y.n ölümden döndü '' diye ''nedeni ise song bilong adlı şahısın galatasaray a transfer olması'' diye açıklanır. :D :D

Yalçın Dümer, bugün açıklanmasını bekliyoruz dedi.

Her konuda anlaşılmış. En geç yarın dedi.

Mahamoduo Diarra ilede büyük ihtimal anlaşıldı dedi.

Ama tam belli değilmiş.

Song kesin diyor.

---------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar işin olma ihtimali belirdi bence.

Çünkü Haldun Üstünel bu transferi yapmak üzere Londra'daymış.

A.Sezgin olsa inanmam ama Haldun Üstünel olunca gelirmi diye düşünüyorum doğrusu.

Abi sen nerden duydun. Bari biri yalçın dümer nerden dediyse ona dair Link felan versinde bizde bakak :) :D

ya yalcın dümer dos santos için adnan sezgin bonservisi yükseldi ama gs alıcak dedi haftaya duyurabılır demıstı

Yahu kim çıkarıyor bu lafları kim kim kim?

Nasıl alacağız adamı Arsenalde banko oynuyor 22 yaşında.Para desen yok.

Dur bi haber yazıyım

A.Song Cimboma doğru.!

Fabregas ve Xavi girişimlerinden olumlu sonuç alamayan sarı kırmızılılar rotayı Arsenalin genç yıldızına çevirdi.

Arsenalin önemli yıldızlarından olan Songla büyük ölçüde anlaşıldı.A.songun ajansımıza yaptığı açıklamada.

''Babamı erken yaşta kaybettim R.songun bende emeği büyük G.saray nasıl diye sordum çok methetti bende fikrimi değiştirdim.R.songun dediğini yapacağım seneye G.saraydayım şeklinden konuştu.Ayrıca Song burda yaşadığı güzen günleri unutmayacaüınıda ekledi.

İngilterede bulunan Haldun üstünelin transferde her konuda anlaştığı birkaç ufak pürüzden sonra Songla İstanbula döneceği öğrenildi.

Yalçın Dümer Menajeriyle ufak sorunlar kaldı transferin çoğu halledildi sorun halledilemeyecek gibi değil bu kadar ilerleme yapan transferi bitirir dedi inanmasamda inşallah gelir diyorum.

Kaynak inandırıcı değil ama konu Alex Song olunca insan inanmak istiyor arkadaş.Uçurur bu adam bizi.

Yalçın Dümer'in söylediği adam ne zaman gelmiş ki

evet arkadaslar song acıklama yaptı. 'Abiler ben ekmek parasına oynuyorum zaten ne iş olursa yaparım.Babamı erken yaşda kaybettim evde coluk çocuk aç bekliyorlar demiş' :D:D

Bu da olsun iyi olsun.

----------------------------------------------------------Ufuk Ceylan-----------------------------------------------------------------

--Andreas Beck--------------Neill---------------------------------------Arne Friedrich----------------Hakan Balta-----------------

-----------------------------------------------M.Diarra----Song Bilong---------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------Elano------------------------------------------------------------------------------

-Keita--------------------------------------------------------------------------------------------------------Arda-----------------------

------------------------------------------------Baros---------------------------------------------------------------------------------------

eğer yabancı sınırlaması olmasaydı bu kadroyu kurmaya çalışmak iyi olurdu.Ama yabacnı sınırlaması nedeniyle 2 oyuncuyu alamayız buraya göre.

Arkadaşlar Resmi Site'de yazıcak mı Görüşmeler başladı borsaya bildirildi diye ?

Geri
Üst Alt