# Alexandre Song Billong

Cevap: # Alexandre Song Billong

Aslan Alex Song'u bitirdi

Arsenal'in Kamerunlu yıldızıyla 3 yıllık anlaşma sağlayan Galatasaray, İngiliz kulübüne de bonservis bedeli olarak 4.5 milyon Euro ödeyecek. Müthiş transferin birkaç gün içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Orta sahayı savaşçı oyuncularla güçlendirmek isteyen Galatasaray, müthiş bir bomba patlatmak üzere. Arsenal’in temel taşlarından Alexandre Song, adım adım Cim Bom’a yaklaşıyor. İngiliz kulübüyle 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlayan yönetim, Song’a 3 yıllık imza attıracak. Genç yıldız, ilk yıl için 2, ikinci yıl için 2.250, 3. yıl için de 2.5 milyon Euro alacak. Song’un Nijeryalı menacerinin yüzde 10’dan fazla pay istemesi şu anda transferin önündeki tek engel. Ancak bu durumun da kısa sürede çözülmesi bekleniyor. İsmi açıklanmayan Galatasaraylı bir işadamının 4.5 milyon Euro’luk bonservis bedelini kendi cebinden vereceği bildirildi. Dünya Kupası’nda son maçlar öncesi gruptan çıkma şansını tamamen yitiren Kamerun’un yıldızı Song, Galatasaray ve Trabzonspor’un eski oyuncusu Rigobert Song’un kuzeni. Tecrübeli futbolcunun transferde önemli rol üstlendiği, Rijkaard faktörünün de Alex Song’un kararını etkilediği ifade edildi.

Yalçın DÜMER

Alexandre Song kimdir?

Tam Adı: Alexandre Dimitri Song Billong

Doğum Tarihi: 09.09.1987

Doğum Yeri: Douala

Ülkesi: Kamerun

Yaşı: 22

Boyu: 1.85

Kilo: 76

Mevkii: Orta Saha-Stoper

Kulübü: Arsenal

Geçen sezon: 38 maç, 1 gol, 2 asist

Oynadığı takımlar: Bastia, Charlton Athletic

Milli Takım: 19 maç

Genel Kariyeri: 159 maç, 7 gol, 7 asist

Bu Yalçın Dümer Vederson Galatasaray için hayırlı olsun demişti.

Kulüpten yalanlama da gelmedi.Bu saate kadar

ismi belirtilmeyen Galatasaraylı iş adamından cıkcamıs para

İnşallah gelir yeni Aslan. Neden olmasın ben sizin kadar Karamsar bakmıyorum. Cok daha büyük Yıldız Futbolcular getirdik biz bu Ülkeye.

Song olur olmaz , bunu Geçen Sene söylemiştim. Artık bizim Yönetim boş Transfer yapmaz, Elano'dan Keita'dan Aşağı Futbolcu kolay kolay gelmez. Cünkü Taraftar'a bunu bikere Tattırdı ve Taraftar ilk Başarısızlıkta Yönetimi Topa tutar. Bu Yönetimin yanında bi tek bu Taraftar var. Onu kaybetme Lüksü yoktur.

Yav bir soru sordum hemen dalgaya vurdunuz bravo size.

Adam borsa aciklamasini yapmis bile:) Ilk yil su kadar, ikinci yil su kadar, ücüncü yil su kadar alacak diye:D

Arkadaşlar bizim transferleri bildirmemiz gerekmiyor mu?Görüşme başlamıştır falan diye yani.

Yalçın'ı pek sallamayın demiştim geçenlerde.Forumları takip ettiğini de öğrendik. :D

Daha dün spor muhabirliği yapan akrabacığımla konuşmuştuk bu mevzuyu:D

Şu Yalçın eskiden yani 2-3 sene önce bir spor programının (sanırım yine telegol'dü) transferler kısmında takımların ilgilendikleri oyuncularla ilgili liste veriyormuş kanala. Günün birinde artık tüm klüpler arayarak, şikâyet etmiş, hiç biri doğru değil diye. Bu Yalçın'ıda kovmuşlar ekipten. :D

Şu Song işine gelince, Yaya Toure'nin Arsenal'e gitme olasılığı biliniyor. 4.5 M.$ biz versek, aşağı yukarı aynı parayıda sponsorlar verse. 10 Milyon Dolar falan eder. A. Song'uda 10'a satar Arsenal direk. İçinde olduğu durum biliniyor.

Aslında mantıklı ama sevgili Alper'in dediği gibi;

Bu transfer haberine kendimi inandırmak istemiyorum.

10 milyona ne amaçla bıraksınlar her maç banko oynayan adamı? Wenger gitse falan anlıycam da.

Geri
Üst Alt