# Alexandre Song Billong

Cevap: # Alexandre Song Billong

Arsenal verse bıle song neden gelsın gelmez ve vermezler fanatık dalga gecıyo bızde ınanıyoruz..

tamam gelmeyebilirde messi neyse songda venger için o diyen arkadaşa oha diyorum. song gibi arsenalde kac tane oyuncu var biliyormu acaba? venger ugraşsa kac tane daha song çıkarır piyasaya. bende pek inanmıyorum gelcegine ama cok büyüttünüz song'u paşalar aklınızı başınıza alın Burasıda Galatasaray.Köy takımı degil

tamam gelmeyebilirde messi neyse songda venger için o diyen arkadaşa oha diyorum. song gibi arsenalde kac tane oyuncu var biliyormu acaba? venger ugraşsa kac tane daha song çıkarır piyasaya. bende pek inanmıyorum gelcegine ama cok büyüttünüz song'u paşalar aklınızı başınıza alın Burasıda Galatasaray.Köy takımı degil

Şundan ki dünyanın en iyi forvetini alsak durma burda heyecanla beklemeyiz.kanat alsak beklemeyiz .. ama ön libero mevkiisindeki oyuncular aynen dediğin gibi o yüzden heyecan basıyo herkesi..yıllardır hücuma adam aldık doyduk .. bu arada aslanyürekliler de de ha açıklandı ha açıklanacak diyo insanlar b.c.a bence herkesin aşırı inanmasından dolayı tırstı biraz pek bişey yazamıyo kaçak cevaplar veriyo hep..hadi bakalım hayırlısı

O arkadas 15 milyon euro demıs :D güldürme allah askına :D

adamın bonservisi 11 Milyon euro 5 ini zaten iş adamı gerisini sponsor karsılıyor.Dünyada alınmayaak futbolcu yok sımdı galatasaray'ın transfer bütçesi 150 milyon dolar olsa gs ronaldo'yu getirir yani , song o kadar büyük futbolcuysa galatasaray daha büyük.Sanki sananda messi istiyoruz sancak

Buraya da yazayım.

BCA aslanyüreklilerden banlandı. Ylana duyum paylaşmasından ötürü. :)

ya aslanyüreklilerde kımlık no vermeden uye olunmuyormu

burda bca falan bizi ilgilendirmiyo zatende song gelirse iyi olur gelmezsede yapcak bişey yok yani dünyada adam mı kalmadı ön liberoda oynucak. bu işler şans işi adnan sezginin dedigi gibi :D:D neyse hayırlısı neyse o olsun diyelim

buda bu sitenin sallayanlarından :asd::asd::asd:

Adamın kendi sitesi olduğunu biliyorum. Adamın geçmişini biliyorum. Adamın yaptığı her manevrayı ezbere biliyorum. Sen benim yazdıklarımdan haberdarmısın da bu şekilde konuşuyorsun? Haddini bil. O yalancıya inanılmasını ironik şekilde eleştiriyorum. Ben bir sallarsam senin ne kültürün, ne genel kültürün ne coğrafyan bir araya gelse toparlayamaz.

Adamın kendi sitesi olduğunu biliyorum. Adamın geçmişini biliyorum. Adamın yaptığı her manevrayı ezbere biliyorum. Sen benim yazdıklarımdan haberdarmısın da bu şekilde konuşuyorsun? Haddini bil. O yalancıya inanılmasını ironik şekilde eleştiriyorum. Ben bir sallarsam senin ne kültürün, ne genel kültürün ne coğrafyan bir araya gelse toparlayamaz.

şakasına dedim bilader kusura bakma

bravo. tanımadıgı adamlar hakkında yorum yapmayacagını anlamısdır insallah:tiphat::tiphat:

Evet Arkadaşlar muhabbet çok uzadı artık.Kimse boşuna ümitlenmesin.Ben Yalanlıyorum :D

Bu oyuncuyla yada Arsenalli başka bir topçuyla görüşmemiz olmamıştır.Çıkan haberler tamamen spekülasyondan ibarettir.

Hadi dağılın :D

Galatasaray planning offer for Arsenal midfielder Song

Galatasaray are launching a bid for Arsenal midfielder Alex Song.

The Cameroon international, says Fanatik, is a major target for Gala coach Frank Rijkaard.

Gala, backed by outside sponsors, are willing to offer Song a lucrative three-year contract and will open the bidding with a £4 million proposal.

It's understood Gala will begin talks with Arsenal for Song before the weekend.

tribalfootball

İngiliz haber siteleri de kaynak olarak fanatiği almışlar. Bu habere Arsenal taraftarlarının yaptıkları yorumları içerik olarak uygunsuz olduğu için yazamıyorum ama şu kadarını söyleyeyim adamlar bu habere gülüyorlar ama ağızlarıyla değil...

Transfer gerçekleşirse Aşkın Nur Yengi'den "Şimdi mosmor oldun mu?" adlı eseri takım marşı yapacaklarını belirtmişler.. :P

herkes fanatiği kaynak gösteriyor ...ama kimse fotomaçı kaynak gösterip haber yapmıyor dış basında acaba isim büyük diyemi anlamadım

Güzel bi klip olmuş :)

[video=youtube;pnd6_8KmklA]https://www.youtube.com/watch?v=pnd6_8KmklA[/video]

sanırım öyle ,adamlar robben,ronaldinho fenerbahçede diyen gazeteye güvenmezler bence

Ya bu Yalçın Dümer yaptığı habere gerçekten de inanıyor, bence bunu da keklemiş birileri :D

Geri
Üst Alt