# Alexandre Song Billong

Cevap: # Alexandre Song Billong

Yalçın Dümer kendi yaptığı habere kendi inanıyormuki bizi inandırmaya çalışıyor.

Bu kadar Konuştuktan sonra Birde geliyormuş(İmkansız bence bu transfer) Ne olurdu ama Burdaki yorumları düşünmek bile istemiyorum :D 3000'e çıkardı herhalde mesajlar..:D:D

Bu kadar Konuştuktan sonra Birde geliyormuş(İmkansız bence bu transfer) Ne olurdu ama Burdaki yorumları düşünmek bile istemiyorum :D 3000'e çıkardı herhalde mesajlar..:D:D

Valla ben şahsen BCA'ya da Yalçın Dümer'e de ulaşarak bir şekilde özür diler, tebrik ederim ama olmayacak ;)

ben yalçın dümer'e güveniyorum.yalan haber yapsa radyospor'da işine son verirlerdi diye düşünüyorum

song.jpg

Hadi be kara aslan, gel be seninle herşey daha güzel olucak.

ben yalçın dümere güvemiyom ne dediyse olmadı :D:D:D

Olurda kazayla alırsak orta sahamız bir nebze toparlanır. İhtimal vermiyorum orası ayrı.

yalçını kovmazlarda bu iş yarın belli olur baktık yarında yalçın geliyor dedi mi o zaman ümitlenin ama başka isim atarsa iş kesin yatış :D:D

Beyler Alex Song'un olma ihtimali Ronaldinho, Berbatov ve hatta Nasri'den bile zordur. Yapmayın beklentileri yükseltmeyin, hüsran olmasın sonu. Palacios, De Jong falan olsa bir ihtimal, Song bana göre Wenger'in bırakmak isteyeceği son 4-5 oyuncudan biridir.

Bir sezonda Fa Cup, EPL ve Şl olmak üzere 38 maça çıkmış bir adamı 4.5 milyon €uro'ya bırakıyorlar öyle mi ? Bir resim paylaşırdım da, neyse..

Hatta Diarra'yı alırsak öpüp başımıza koyalım.

sonunda aldık :)

bomba oldu ya sonunda aldık işte budur :) :D resmi siteyede koydular oleyu bee :D

valla bakıyodum siteye yüreğim ağzıma geldi :D :D ama şimdi iyiyim

Facebook'taki eleman ciddi ciddi almışız gibi konuşuyor ya enteresan

Bu çocuk gelirse ben kendisine Bilo diyebilir miyim izin var mı?

az daha bakıyodum siteye yüreğim ağzıma geldi ama şimdi iyiyim :D :D

yalçın dümer yarında geliyor derse geŞir artık .. hiç bir gazete 1 olayı 3 gün uzatmaz :D

Geri
Üst Alt