# Alexandre Song Billong

Cevap: # Alexandre Song Billong

Song’un Nijeryalı menacerinin yüzde 10’dan fazla pay istemesi şu anda transferin önündeki tek engel. Ancak bu durumun da kısa sürede çözülmesi bekleniyor. İsmi açıklanmayan Galatasaraylı bir işadamının 4.5 milyon Euro’luk bonservis bedelini kendi cebinden vereceği bildirildi.

Yalçın DÜMER

Yalçın Dümer oyunculuğu bırakıp, senaristliğe başlamış :asd: Bir süre daha Fanatik'te kendini denesin, ondan sonra film çekmeye başlasın. Harcanıyor bu adam Fanatik'te :asd:

TRT Fanatik'in (Yalçın Dümer'in) haberini aynen geçirmiş, heyecana gerek yok.

belki alex songun yigeni gelir 4-5 yaşındaymış gelecek vaadediyomuş :D:D

TRT'nin resmi sitesinde de böyle bir haber yok.Ben göremedim

yaf hadi bca salladı tamam uydurdu bi yerinden ona kabulum.yalçın nerden duydu bu haberi bca mı söyledi onada:D duyum alıyorlar dandik bi yerden ondan sora ver odunu millete

Ulan böyle kesin konuşuyolarya eğer gelmezse bu adam hepimiz sidik şişeleri yapıp fanatikin binasının camından içeri atalım.

yaf olayları anlatıyım kısaca size. yalçın ne dedi menajer olayi falan dedi %10 onda anlasamıyorlar ama bitti gibi transfer yada bu olmazsa başka bi kamerunlu futbolcu var onlada görüşülüyor flan dedi. yarın emana yada mbami diyecek haber ortadan kaybolacak benden söylemesi ama insallah gelir song :S

Ya ulan Songu niye satsın Arsenal?

Hadi sattı

Bizde zaten para yok uğuru emreyi felan satıyoruz.

Hadi parada var adam niye gelsin bize premier ligde banko oynarken

E hadi, bu adam bir haber sallamasyonu yapti. Yahu bu haber 36 sayfa konusulur mu? Ne bileyim belki her kes gizliden umit ediyordur.

Ya ulan Songu niye satsın Arsenal?

Hadi sattı

Bizde zaten para yok uğuru emreyi felan satıyoruz.

Hadi parada var adam niye gelsin bize premier ligde banko oynarken

Nereden bakarsan bak arkadaş böyle bir transferin oluru yok.En azından şu an için yok 3-5 yıl sonra işler değişebilir.

Hani düşünüyorum Allah korusun çocuğun beyninde ur falan mı var 1 yıllık ömrü kaldı da Arsenal bize mi kakalıyor diye ama o kadar da pislik olamazlar yav:)

Bu yazdığım da biraz düşük ihtimal olduğu için Song günümüz şartlarında sadece bir hayaldir bizim için

Nereden bakarsan bak arkadaş böyle bir transferin oluru yok.En azından şu an için yok 3-5 yıl sonra işler değişebilir.

Hani düşünüyorum Allah korusun çocuğun beyninde ur falan mı var 1 yıllık ömrü kaldı da Arsenal bize mi kakalıyor diye ama o kadar da pislik olamazlar yav:)

Bu yazdığım da biraz düşük ihtimal olduğu için Song günümüz şartlarında sadece bir hayaldir bizim için

:D:D yaf naptın sen beyazeşyamı satın alıyoruz :D çürük malı kakala hesabımı bu dedigin gibi birşey olsa dünya duyar. mantıgı kest aga :D

Geri
Üst Alt