# Alexandre Song Billong

Cevap: # Alexandre Song Billong

Sıktı ama bu muhabbet.Biri açıklansın da hepimiz rahatlayalım be.

Gelmez,

Hadi diyelim Arsenal den daha fazla para verdik, baska ne neden olsun bize gelmek icin ?

Ingiltere gibi ligde oynyuor >>> Türkiye

ARsenal gibi bir takimda banko, ve Dünyaya acik bir piyassasi var

Wenger = Rijkaard

CL >>>> Uefa Ligi

neden bize gelsin bilmiyorum malesef, belki mutlu degil, yada ailesi Ingiltere de Mutlu degil, belki tek olan sey budur, ama ben cidden inanmiyorum, keske diyorum.

gençler bu adam gelmeyecekte oldu da geldi gazeteler şöyle bir başlık atar mı

Fenere yüz yılın çalımı

KARA İNTİKAM :D

bu ismin medyada dolaşmasını ben şöyle yorumluyorum..bence bu isim bilerek atıldı ortaya..hedefteki isim de bana göre büyük bi yıldız ve herhangi bi pürüz çıkmasın diye ortaya büyük bi isim atıldı ki herkes onla uğraşsın..yoksa başka mantıklı bi açıklaması yok..görüşülen ismin gzliliği açısından oyalama malzemesi olabilir diye düşünüyorum..

Kamerunda yedek bu, almayalım.

(Kendimi dövesim var:sopa::sopa::coffee: )

2 gündür ses çıkmayan haberden bişey olmaz.Yine salladılar.

Adnan Başkan dedi ya Fanatik'i tebrik ederiz hep doğru yazıyor.Hemen salladılar bir tane.

yarını bekleyelım yarında bahsedelerse gerçektir eger baska transfere vuruyorlarsa yalandır

Bu gece açıklanmayacak.

Uyuyun arkadaşlar.

Yarın 13:23 de hazır olun.

Beyler bakın incideki idda eden sametle konuştum:

Ben : olm dalga geçmiyon di mi lan

Samet: yok lan doğru kaynak sağlam

Ben : lan kaynak barış cenk akkaya diye bi eleman var o mu. aslanyüreklilerin admini. yoksa yalçın dürüm mü?

Samet: hayır transferler için güney afrikaya gidenlerden biri,gs yetkilisi,yönetimle aram yok sadece o adamı tanıyorum,telefonda o söyledi. yalçın salladı tuttu.

İsterse Adnan Polat çıksın desin A.Song ile anlaştık,pazartesi imzalar atılacak diye,gene inanmam :o

abartıldığı kadar muhteşem bir futbolcu değil.bugun maçını izledim 90 dakika beğenmedim

Geri
Üst Alt