# Alexandre Song Billong

Cevap: # Alexandre Song Billong

Bence Aykut'un gelmesi daha büyük bir eğlencenin habercisidir;) Aykut'u yerler,o koltuğa oturduğuna pişman ederler

Neyse konudan sapmayalım.2 gündür yok yahu olmaz lan imkansız hadi canım siz de diyip duruyorum ama bir yandan da manyaklar gibi bekliyorum bu transfer balonunun sonu ne olacak ne zaman patlayacak diye.Vallahi ciddi merak içindeyim.Bir Song'dur tutturduk da en ufak bir oluru yok lan şu transferin.Ben Arsenal'de ilk 11 oynayacam,Wenger'in gözdesi olacam da o ortamı bırakıp Türkiye'ye gidecem.Yok öyle bir insan evladı.Yıllık 10 milyon euro falan teklif edilmesi lazım:P

Oh oh.Aykut gelsin.Gazla 3-4 maç alıp,sonra ligi 4.bitirirler seneye anca.

71 Üye ve 118 Misafir Bulunmaktadır.

biri bizi gözetliyor :D

Fotomaç - Song'u GS'ye göndermem

Arsenal menajeri Arsen Wenger, Türkiye’de bazı basın organlarında yer alan Alex Song’un G.Saray’a transferine esprili bir dille yalanladı.

Fransız menajer, "Song bir yere mi gidiyor. Sürekli gelişen ve gelişmesi için daha önce denemelerde bulunduğumuz bir oyuncu için 4 milyon sterlin mi vermişler. Şu anda 24 milyon sterlin bile verseler Song'u göndermek aklımdan bile geç geçmez" dedi.

Off ya iyice heyecanladım fotomaçda yalanladı.

fotomacı bosver onlar kolpa ronaldinhoyu fenere getirdiler onlar

Benim de umudum var artık gençler, fotomaç yalanlamış :tiphat:

Fanatik hayali transfer uyduruyor,Fotomaç da cevap olarak nasıl olsa gelmez diye hayali bir röportaj uydurup onlara karşılık veriyor.Resmen komedi:)

Doğru düzqün bir medyamız bile yok iddaa da maçta olmayınca gazeteleri sattırmak için böyle haberler çıkarıyorlar.Yakında Messi yi Galatasaray Ronaldoyu Fener Kaka yıda Bjk alırsa şaşırmayın....

Fanatikten açıklama geldi haberi yanlış anlamışlar Meğerse Rigobert Song un hala ortanca oğlu olan 18 yaşındaki Abdurrahman Song gelcekmiş:D:D:D

Arsenal turn down ambitious Galatasaray bid for Song

Arsenal have flatly turned down a shock £4million bid from Turkish giants Galatasaray for Alex Song.

The Cameroon World Cup player was an important figure in Arsenal’s midfield last season and played 36 games for the Gunners last term. He is also able to fill in at centre-back and featured there at times last season too.

The Daily Mail reports the negative response to Galatasaray 's bid. In reality though, Arsenal were always unlikely to accept a bid, especially as low as £4million for 23-year-old Song who the Gunners hope has a bright future ahead of him at the Emirates Stadium.

Arsenal boss Arsene Wenger described Song earlier this year as perhaps the Premier League’s most improved player, saying, "He's not far, certainly…I don't have others in mind. But he has real quality."

Galatasaray endured a disappointing season and under the leadership of Frank Rijkaard are hoping to make some big names signings in order to re-affirm their strength. They had been hoping to offer Song a lucrative three-year deal.

Arsenal turn down ambitious Galatasaray bid for Song - IMScouting

Kisaca 4 milyon poundluk resmi teklifi Arsenal'e iletmisiz ama aninda reddetmisler.

Güya biz 11mio teklif etmişiz Arsenal düşünmüş sonra bize dönmüş biz 25mio istiyoruz demiş. Vay efendim vay seneryoya bak, çalkala boncuğa bak. 25mio piyasası olan bir oyuncunuz olsa 11mio teklifi duysanız ne yapardınız?

haftaya eşyalarını toplayıp geliyormuş tek sorun buymuş helal olsun vallaha ne diyelim

Güya biz 11mio teklif etmişiz Arsenal düşünmüş sonra bize dönmüş biz 25mio istiyoruz demiş. Vay efendim vay seneryoya bak, çalkala boncuğa bak. 25mio piyasası olan bir oyuncunuz olsa 11mio teklifi duysanız ne yapardınız?

25 isteyen adam 11 için düşünür mü, değil mi? :asd:

Geri
Üst Alt