Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.028
- 95.084
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrah konudan çik. Sen ne anlarsın aşktan meskten aglatacakmis. Sanki kına gecesinde gelin ağlatıyor hirbone alaka lan ekmek kafalı
özdemir asaf oldu adam başımızaEmrah konudan çik. Sen ne anlarsın aşktan meskten aglatacakmis. Sanki kına gecesinde gelin ağlatıyor hirbo
Bende seni seviyorum hayırlı cumalarözdemir asaf oldu adam başımıza
de ayrıBende seni seviyorum hayırlı cumalar
Allah seni ıslah etsinde ayrı
Haklısın Murat Bey duygularımız bitti bu da kendime ozelestirimdirUlan dalgasına yazıldı sandım, süreç mi bu diye, herif cidden atliyormus, forumda nasıl bir vicdan kaldıysa espri kasmaya çalışmış. Ulan koca koca herifleriz, Z kuşağına laf ediyoruz ama burdakiler Z kuşağından beter..
okumuş kadın sonuçta incinmişsin diyoKonusup 'bir or.spu icin degmez' falan diyecektir herhalde diye tahmin ediyorum.
21 senedir ulkece tepki vermeyi bilmiyoruz bence Barış, deprem oldu, 112yi arayıp göçük altındayız diye feyk aramalar yapan milletiz. Sosyal medya bizde alismadik gotteki don gibi maalesefHaklısın Murat Bey duygularımız bitti
hayırlı cumalarAllah seni ıslah etsin